צריך עזרה

eladwntd

New member
צריך עזרה

מחפש לקנות חיפושית יפה לא מבין מזה כלום רוצה לדעת עם משתלם להכנס לזה נפשית ופיננסית תודה מראש כפיר 788355-051 kfir_elbaz@hotmail . com

balkanyi

New member
חומוס פול(קסווגן) היה אחלה

כל הכבוד על הספונטניות בפעם הבאה אצל גואטה. למי שלא יודע יום שיש באופן ספונטני לחלוטין החלטנו לנגב חומוס יחד זה התחיל מיוני הרעב וזה נגמר בתחרות רעש ביני לבין החיפושית,היה ממש כיף. שבוע טוב לכולם ובמיוחד ליוסל´ה החולה תרגיש טוב אבינו מלכנו מורנו רבינו.

Joe Bugin

New member
תודה רבה, כמה ימים אצל אמא

ואיזה מרק חם ואני מרגיש כבר יותר טוב ודרך אגב - בשביל לנגב אצל אבי , נצטרך ללכת באמצע השבוע מכיוון שסגור בסופי שבוע. (חוץ מזה שאין מקום אחר לאכול חומוס ביום שישי זה דוקא טוב מכיוון שרק כך אנחנו זוכים לביקורים של אבי)

© DrorZi

New member
מזל טוב ליוסי, לא הוא לא חולה

הוא בכוונה אדום כדי להדגיש אותו. הפורום בשינויים וזה שינוי קטן וראשון בדרך.
דרור זי.

emek51

New member
מה איתך?

יוסי!!!! אני רואה שהחום משפיע עליך!!! איך אתה מרגיש?

IDO243

New member
המפגש ביום שישי שעבר

מצ"ב תמונות מהמפגש ביום שישי האחרון.

KiCKAs5

New member
אם אתה רוצה דעה אוביקטיבית

זה לא המקום.. אבל אם בכל זאת את לוקח ברצינות מה שנאמר לך כאן.. קח בחשבון שאנשים פה פנאטים לחלוטין באהבה שלהם למכונית הזאת (שרק זה לבד יכול להיות רמז דק לכדאיות).. באופן עקרוני.. החיפושית זה רכב מעולה ואמין , אבל , כמו כל רכב ישן (בדרך כלל היא בת 30 ) , אתה לא יכול לדעת מאיפה דברים יפלו עליך... אלה דברים שאין לך שליטה אליהם בשום רכב זקן וזה אני אומר רק כדי שלא תקבל שוק שאחרי שאתה משקיע את כל הכסף שיש לך על החיפושית שלך ופתאום היא לא מתניעה לך בחניה , שוב זה לא החיפושית , זה הגיל , אבל שוב , עם כבר קורה משהו , העלות נמוכה מאוד יחסית .. אם מתקלקל משהו זה לא סיפור יקר לתקן\להחליף וזה ההיתרון הכי גדול.. שורה תחתונה , חיפושית זה רכב שמספק את הסחורה ומספק אותה לאורך זמן בתפעול נכון וטיפול נאות . אגב... כשאתה מגיעה לשלב של ההתלבטות , תגיע למפגש של המועדון בימי שישי , ותאמין לי , אתה תשתכנע..

למעלה