צריך עזרה ..

trancelover

New member
צריך עזרה ..

-ציורי בד(לא עץ..), אם איזה צבעים אני אמור להשתמש, הכוונה שלי להכנת לונג צבעוני ברקע שחור, בלי שהצבעים ירדו או יתהדו או משהו,? ואם יש צבעים זורחים שזוהרים שאפשר להשתמש..? -כנה שחורה, איך אני בדיוק משתמש, מדביק על העור אותה(משהו עם מים..?).. -לעריכת ועיצוב איור, מה עדיף, איפה יש יותר אפשרויות, ומה ההבדל בכלל בין PHOTOSHOP ל PAINTSHOP .. ?

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך בואך אל הפורום ../images/Emo70.gif

בציורים על בדים אפשר להשתמש בצבעי אקריליק ובצבעי שמן. לא ברור לי בדיוק מה אתה רוצה לצייר אבל נראה לי שהכי מתאים לך צבעי אקריליק, ניתן להשיג גם צבעים זוהרים. אלו צבעים על בסיס מים, מתייבשים מהר. מה זה "-כנה שחורה" ? לעריכה ועיצוב ציור אני באופן אישי עובד בעיקר עם הפוטושופ ומשלב גם את הפיינטר. לגבי הפיינטשופ אין לי מושג, תוכל לפנות בעניין זה לפורום עיצוב גרפי, ישמחו לענות לך. או שאולי אחד מחברי הפורום שלנו המבין בעניין זה יענה לך, תצטרך להמתין בסבלנות. מוצאת חן בעיניי עבודת הפיטריות שצרפת ושוב ברוך בואך אל הפורום.

trancelover

New member
הממ..

כנה שחורה, כמו שיש ת´כנה האדומה ההיא ששמים על כף היד.. על הבד התכוונתי ללונגים לתלות על הקיר, הנה דוגמה .. : אבל דברים יותר מענינים מהימני בתמונה..

SC

New member
בסדר

כנה שחורה, הבנתי מה זה. אקריליק לא מתאים לסוג זה של בד, אתה צריך לרכוש צבעי טקסטיל ויש גם צבעים זוהרים.

למעלה