צריך עזרה..

RAZMY

New member
צריך עזרה..

אני הרבה זמן לא מבין מה קורה איתי כי אני ממש מתוסבך אני נהנה להתמזמז עם בחורות וסתם להתחבק אבל מהאקט עצמו אני לא הכי נהנה(למרות שהשמוליק עומד בשלו אבל זה כבר משהו שאין שליטה)ואף פעם לא הייתי עם גבר כי זה ממש הזוי ומגעיל אותי(לא בקטע רע,אין לי בעיה עם הומואים יש לי בעיה עם האקט כמו שזה יגעיל מישהו סאדו,הוא לא נגעל מהאנים הוא נגעל מהפעולה)אז זאתי ההקדמה והשאלה שלי היא ככה:יש עוד מישהו בסיטואציה שלי?דרך אגב אני בן 26 ופעם ראשונה שעשיתי סקס זה היה לפני שנה בערך וזה לא בגלל שאני מכוער או משהו בסגנון חחח זה כי הייתי דתי עד לפני שנתיים תודה רבה חברים ויום טוב

Welcome to the club

ברוך הבא לפורום וברוך הבא למועדון

אני בהחלט מזדהה עם כל מה שאתה מתאר.
גם אני מאוד אוהבת להתחבק, להתגפף וכד', אבל לא מוצאת כל עניין באקט עצמו של הסקס.
או כמו שאני נוהגת לומר: בשבילי המשחק המקדים הוא המשחק עצמו

וגם הגוף שלי מגיב בצורה מינית. אני אישה ולכן אצלי זה יבוא לידי ביטוי ברטיבות, אבל הרעיון אתו רעיון.

לא יודעת מה החוויה שלך בתחום, אבל אצלי זה יצר המון המון בלבול גם אישי וגם של הסביבה.
אישי, כי אני מרגישה כן משהו מיני ואז לא ממש היה ברור לי כל השנים מה עובר עלי - עד שהגעתי לפורום והכל נהיה ברור.
ומבחינת הסביבה - כי הגברים שהיו איתי ראו שאני נהנת מהמזמוזים ואפילו יוזמת אותם וגם מגיבה גופנית, אז מבחינתם אני הכי 'מינית' שיש והדרך פתוחה להמשיך הלאה ואז היו מתחילים הבעיות...

היום, אחרי שהגעתי לפורום, הרבה יותר קל לי להסביר את עצמי קודם כל לעצמי ואח"כ לסביבה.
לסביבה עדיין מאוד קשה להבין את הנקודה הזו, אבל ככל שתרגיש יותר שלם ומובן עם עצמך ככה יהיה לך יותר קל להעביר את המסר וגם אם הוא לא יקלט בצורה הכי טובה שיש, לפחות יש יותר סיכוי שיניחו לך (בהנחה שמציקים לך. לא יודעת עד כמה נשים מציקות במקרים כאלה. גברים יכולים להיות ממש חארות)

ואגב, גם אני הייתי דתיה

Berethor

New member
מי מציק לו אנשים זרים או בת זוג?

כי אני בספק כמה אפשר לחכות מישהי שמתנשקים איתה מציקה, בסופו של דבר זה דיי 'לשחק באש' שמדובר במישהי מינית, אחד הדברים שהופכים את המצב של א-מיני רומנטי לכל כך מסובך ומורכב.

שער חדש

New member
ומה הרגשת בנוגע לדת?

הרגשת שזה משהו מהדת שגרם לך לזה או שאין קשר?

שמבול

New member
לא חושב שיש קשר

יש א-מיניים מכל המגזרים. לא חסר מיניים מאוד שבאו מחינוך דתי ולא חסר א-מיניים שבאו מחינוך פתוח. יכול להיות שיש השפעה אבל ניראה לי שמי שנולד א-מיני הוא א-מיני ומי שלא - לא.

שער חדש

New member
יש מצב ויש..

מצב שלא ממה שקראתי זה יכול להיות גם פסיכולוגי ולא רק פיזיולגי

k500

Active member
מנהל
מה בדיוק קראת?

לא ברור על מה אתה מדבר ומהם מקורות המידע שלך, אשמח אם תפרט מאחר והפורום מבוסס על דברים מבוססים ולא ספקולציות אישיות.

שער חדש

New member
האמת שאני קראתי הרבה ביומיים האחרונים

אז זה קצת בעיה בשבילי למצוא את זה למרות שיכול לביות שמרוב מידע כנראה שזה היה כתוב אפישהוא ואני ממש צריך לחפור בשביל זה ובמקרה הכי גרוע טעיתי ומי אני שיתחיל ללמד אותכם על זה

Berethor

New member
זה בסדר אל תפחד לטעות

אף אחד לא מת מטעיות בנושא הזה. לגבי פסיכולוגי ולא רק פיזיולגי זה משהו שנכון לגבי דברים רבים.

Berethor

New member
זה בטח מקל על "לשמור נגיעה"

אבל אי אפשר לדעת בוודאות אם יש לדת השפעה על המיניות או לא, מבהרבה בחינות זה קל יותר להיות א-מיני דתי מאשר א-מיני חלוני, אם כי זה נכון במיוחד למצב שלפני חתונה.

Berethor

New member
לבד בעייתי כמו ביחד? אתה יכול לפרט קצת יותר?

כי לא ממש הבנתי מה כוונתך בכך..

שער חדש

New member
זה שאתה לא נמשך לגברים ונשים

זה לא אומר שאתה לא מתפרק לפעמים..(אני אומר את זה ממה שאני מכיר ובדקתי אני לא יודע אם אני א-מיני כרגע זה נראה לי הכי הגיוני..) לפי מה שקראתי והבנתי מהדיון שזה נורמלי שהא-מיני יתפרק לבדו והאמת שזה שאלה טובה שאני חושב על זה מה עם כל הצדיקים שמתחתנים בגיל לפחות עשרים..טוב לא הפורום הנכון חחח

Berethor

New member
אה אתה מדבר על האיסור על 'סיפוק עצמי'

טוב "הוצאת זרע לבטלה" "ושמירת נגיעה" זה שני נושאים שונים, אני גם יכול להסכים איתך לחלוטין שהאיסור על אוננות הוא הרבה יותר נוקשה מאשר האיסור על לא לעשות שום דבר מיני עד לחתונה עם אנשים אחרים. לגבי אם א-מיני מאונן אובכן אחוז גבוה מאוכלוסיית הא-מיניים אכן עושים את זה, אבל שווה לציין שקיימים גם "סופר א-מיניים", והם גם א-רומנטיים(AKA לא רוצים נשיקות ושאר הדברים שקשורים למגע אינטימי שהוא לא מין), וכן ישנם א-מיניים שאפילו לא מאוננים, אני חושב שהם כן ראויים לסטטוס של "א-מיני מושלם", לטוב ולרע. זה כמובן לא אומר שאתה צריך להיות כזה כדי להחשב לא-מיני, כי בתכלס מספיק שאתה לא מעוניין במין באופן כללי וזה מספיק לדעתי, ולא מעוניין הכוונה היא בשבילך אצמך, אם אתה מסכים רק בשביל הצד השני לא צריך להיות מיני בשביל זה. לגבי 'הצדיקים' שמתחתנים בגיל 20, אני לא חושב שיש להם הרבה בררה, במיוחד עם איסור נגיעה.

הנה דוגמא להודעה (וגם לאלה שקדמו לה)

שמלאות במשפטים שהיה עדיף שלא יתכתבו לעולם ונובעים מחוסר ההבנה שלך והחוויה האישית שלך, לא רק במה זה להיות א-מיני, אלה במקרה הזה, גם בלהיות דתי...

זה ממש לא מקל על שמירת נגיעה

אני א-מינית וכמו לא מעט א-מיניים אחרים (כולל מי שייסד בכלל את התנועה הזו: דייויד ג'יי) מגע הוא משהו מאוד מרכזי וחשוב בקשרים עם אנשים במיוחד כאלה שאוהבים אותם.

אז דווקא מאוד קשה לי לשמור על איסור נגיעה, שהוא פשוטו כמשמעו: איסור לגעת בכלל!
ולא איסור על קיום יחסים לפני החתונה...

למעלה