צריך עזרה

• פותח הנושא Pogdd
  • פורסם בתאריך

Pogdd

New member
צריך עזרה

שלום
אני בן 23 ..
אני כבר לא יודע מה לעשות...
עוד לא הייתה לי חברה אפילו עוד לא שכבתי, או התנשקתי , לא יצאתי אף פעם עם מישהי (אפילו לא ידידה) אני לא יודע מה לעשות ...
כל בת שאני מתחיל איתה לא זורמת, וגם מי שזורמת עם השיחה , מתי שזה מגיע ללשמור על קשר , פתאום צץ נושא החבר ... זה מתסכל .
עד כמה אפשר להיות לבד בלי בת זוג (חברה)?
אין לי ניסיון עם בנות.. אני ילד טוב ושקט, וביישן
לפני כמה שנים אני הייתי יותר ביישן , לא הייתי מתחיל בכלל כמעט, אבל בזמן האחרון התחלתי להתחיל יותר ... אבל אני עדין ביישן ואני לא מתחיל עם כל אחת .
אני לא מתחיל עם כל בת, וגם עם מי שניראת לי ילדה טובה כמוני, גם לא רוצה להמשיך את הקשר,
אני יוצא עם חברים למועדונים , ברים וכל זה אבל שם המצב של הבנות הוא לא במצב שאפשר להתחיל כי מי שניראת לי סבבה, אני יושב לידה , עוד לא באתי לשבת לידה, ישר בא נושא החבר.
איך זה יכול להיות שלכל אחת יש חבר? זה לא הגיוני הדבר הזה... או יש את האלה שבכלל לא עונות ...
היו לי כמה מקרים שהכרתי בנות והם נתנו לי פייס או טלפון , אבל לא זרמו עם ההמשך השיחה..
מה כדי לי לעשות בנושא, בסך הכל אני בן אדם כמו כל אחד שרוצה גם חברה ...
מה אפשר לעשות בשביל שבנות ישמרו קשר גם אחרי השיחה שאני מדבר איתה ?
ובנות , הייתם מוכנות לצאת עם גבר שאין לו ניסיון עם בנות? ושהוא ילד טוב והכי חשוב לו מהכל קודם כל שתיהיה לו אהבה ?
ומאיזה גיל כדאי להתחיל עם בנות , כלומר באיזה הפרש גילאים אפשר להיות שאני יוכל להתחיל איתה בשיחה, כלומר אם אני בן 23 מה הגיל הכי נמוך שהיא צריכה להיות ??
ואיפה לפי דעתכם זה המקום להתחיל עם בנות שהם בחורות טובות של בית ?
איזה משפטים כדי להגיד להם או להוציא מהם מספר טלפון ?
אני גם שקלתי את האופציה לא להתחיל עם בנות יותר כי זה לא עוזר , כדי להפסיק להתחיל?
אני מגיע למצב שזה שובר אותי ...
חברה , תודה לכל מי שיענה וייתן לי הצעה מה לעשות ...

hanyou12

New member
לדעתי אתה מחפש במקום הלא נכון

ברים ומועדונים לא יספקו לך "בחורות טובות של בית".
אם זה מה שאתה רוצה אתה צריך ללכת ולחפש במקומות הנכונים. אני לא בטוחה שאני יודעת מה הם אבל הם בטוח לא מועדונים.
אולי אם תקיף את עצמך בחברים שיכולים להכיר לך חברות כאלה, תמצא מישהי.
מצד אחד אני לא חושבת שאתה צריך להפסיק לפנות לנשים. מצד שני אני חושבת שאתה לא צריך להתחיל עם כל אשה שמוצאת חן בעיניך. בכל מקרה אל תפסיק כי אתה לא יודע אם אולי דווקא אז תפספס את האחת. אבל אולי אם תוריד את הרגל מהגז ותיסע מספיק לאט כדי לראות את הנוף, דווקא אז תפגוש מישהי שתהיה שווה את זה.
הייתי ממליצה לך לצאת לאירועי תרבות, אולי שם יש לך סיכוי גבוה יותר לפגוש נשים מחתך האוכלוסיה שאתה מחפש.

את מדברת שטויות

מי שהולכת למועדונים ולברים היא לא 'בחורה טובה'? תעשי לי טובה גם לבחורה טובה מותר לצאת מדי פעם מהבית לבר או למועדון ולהנות...
אני יכולה להגיד שאני 'בחורה טובה' שאוהבת מאד תבית אבל גם אוהבת מאד לבלות מדי פעם בברים ובמועדונים כי זה כיף וצריך את זה מדי פעם.

DAVC22

New member
תשובה

- קודם כל אף אחת לא צריכה לדעת שאין לך ניסיון .ואם מישהי שואלת אז תמציא.
- אל תראה התלהבות גם אם אנג'לינה יושבת מולך.
- הירשם לאתרי הכרויות ותתחיל לצאת.
- אל תהייה בררן ואל תחפש את הכלה לעתיד ולא בחורות של בית, לך על מה שיש באותו רגע. אתה צריך לרכוש ניסיון וזה הדבר החשוב כרגע.
- עוד בבית קפה , נסה ליצור מגע גופני קליל עם ידיה באמתלה כלשהי(את הפטנט שלי אני לא מגלה).זה ילמד אותך הרבה לאן הרוח נושבת ויכול לתרום להמשך הפגישה.

נסה להציע טיול קטן אחרי הפגישה , עם היא מסכימה, לך על זה בגדול , ואז תגלה שעם קצת תעוזה תסיים את הערב בצורה שלא חשבת עליה.

והכי חשוב , אל תחשוש מתגובה לא נעימה למהלך שלך , אתה תגלה שבהרבה מקרים הבחורה רוצה מה שאתה רוצה ואולי גם לה אין ניסיון.

בהצלחה

לא לשקר

זה לא מכובד ולא חכם. שיגיד שהוא מעדיף לא לשתף אם יש לו ניסיון כי הוא חושב שזה אישי ולא חשוב לקשר או משהו כזה. אם היא תגלה שיש לו ניסיון וששיקר, ודאי תלעג לו.

שלום

ברור שחוסר ניסיון עם בנות בעבר אינו סיבה שלא יהיו לך בנות בעתיד כי אז אף-פעם לא תוכל להיות עם בנות. צור קשרים במסגרות כמו חוגים ולימודים, ומתוך חיבה ואהבה. פנה לבנות שמעניינות אותך ושאתה מחבב, הכר אותן, התעניין בהן, ספר קצת על עצמך, היה נחמד אליהן (זה הכי חשוב), ופתח אתן בהדרגה עניין משותף ונושאים משותפים. היה אמתי וטבעי ותן להן אהבה ברצינות.

Megie

New member
היי אתה!

בגדול, אין תורה מסיני..זה משהו שיכול לקרות בכל גיל לכל אחד-הכל תלוי בגישה..
גם אני חושבת שבמועדון קשה למצוא ילדות טובות-אבל לא פוסלת מהאפשרות שבראותו יום קבוצה של חברות תגרור איתה אחת כזאת..אבל קשה לזהות אותן-כי פנים ביישניות לא מגלות הכל.
אתה צריך להעיז לפנות לזאת שפשוט מושכת אותך- נכון, להרבה יהיה חבר והרבה לא ירצו-אבל בסוף מוצאים את זאת שזה יתאים.

לגבי הגיל-18 ומעלה לדעתי.. אני לא אובייקטיבית מדי בגלל העבר שלי, אבל זה עדיף למען הסדר הטוב... אבל שוב-הכל עיניין של תקשורת, לא תמיד לגיל יש את המדד האמיתי לשכל ובגרות של אדם..חוץ מזה שכשאתה מתחיל עם מישהי-אתה יכול רק להעריך בת כמה היא.

אתה צריך להפסיק לחפש בכזה לחץ..פשוט תפנים שזה יבוא..תנסה כשיש הזדמנות, אתה צעיר, הרבה בנות יקבלו אותך ככה-וזה לא משהו שבכלל אמור לעלות בהתחלה (ניסיון וכו')

יש בתפוז את פורום הכרויות, לא יודעת מה בדיוק הולך שם-אבל הוא ייעודי ונחמד כי אתה גם קורא מה עומד מאחורי הבנות.

בהצלחה!

אל תתייאש..זה יגיע.

ivgy1980

New member
קודם כל, תירגע

ועכשיו תחשוב מה יש לך להציע לאותה "חברה" שלאחרים אין
ותפסיק עם הכללים המרובעים, זה לא קשור לכלום
אין חוקים ואין סדר, כל זוגיות - היא עולם ומלואו

שלומות

וואוו , וואוו, כמה לחץ !

תחשוב אם לנו אתה משדר את הלחץ הזה מפוסט אחד, כמה לחץ אתה בטח משדר פנים מול פנים, ועוד לאחר כמה נסיונות כושלים .

טבעי וברור שתרצה בת זוג, כל אחד מאיתנו שואף לזוגיות, זה חלק מהחיים.....

אבל אתה יודע מה למדתי? שאם מתעסקים בזה יותר מדי, זה גורם לכך שתחכה יותר זמן.

כל הקשרים שלי באו לי בהפתעה מוחלטת, ולא משום מקום שחשבתי שיבואו, אלה הם החיים, ואני אוהבת אותם כך.

אתה לא צריך לדקלם משפטים כמו רובוט בשביל "להוציא" מספרים! זו אינה הדרך.

אני מתערבת, שכשאתה בא לבחורה, אתה פשוט כ"כ ממוקד מטרה, כ"כ לחוץ מהתשובה, כ"כ מכאני וחושש, שאתה שוכח מה זה פשוט ליצור תקשורת פשוטה ולדבר .

בנות ל - א מגיבות בחיוב כשמתחילים איתן !!!

למה?

כי זה קורה הרבה מדי, כי זה לא אמיתי, כי זה מרגיז וכי זה מחמיא לאגו שלהן אותו רגע, אבל הן ינפנפו אותך רגע אחרי.

אם אתה שואף לזוגיות אמיתית - תצטרך כנראה לשנות הרבה בגישה שלך לבנות המין השני, אחרת יגיעו רק תסכולים.

אם אתה שואף סתם להוציא מספרים סתמיים, יש מספיק אנשים שחושבים שהם מאסטרים אבל אין לרובם מושג מהחיים...

תחליט מה מתאים לך, ונמשיך משם.

marioForever

New member
אתה חמוד :)

אבל לחוץ מדי, וואו כמה לחץ
תרגע, "להשיג" חברה או הכמיהה לחברה זה אמו שתחזיק בתוך אגרוף באר של סבון, כמה שתלחץ יותר הסבון יברח יותר מהיד שלך, וכמה שתשחרר יותר תוכל להחזיק אותו יותר טוב, וכמובן שאם תשחרר יותר מדי הוא יפלו לגמרי.
אבל אתה מחזיק אותו באגרוף ממש ממש קמוץ..
אז תרגיע :)
תראה, המון דברים יכולים לגרום ללמה בחורות לא נותנות לך את הטלפונים שלהם, וכמה שאתה נראה פחוט טוב האופי שלך צריך לכפר על זה יותר לא איכפט לי מה כל אחד אחר אומר, זה הנוסחא הכי טבעית בטבע, כמה שאתה יותר יודע להקסים אחרים באופי אתה יכול להראות פחוט טוב.
בכל מקרה.
באתרי הכירויות כמו OK CUPID וכאלה ניסית ?
תתחיל שם,
בקשר לבאר, יכול להיות שתמצא שם את מי שאתה מחפש אבל רוב הבחורות הביישניות לא הולכות לבארים, הם נרשמות לOK CUPID ומקבלות איזה 15 הודעות ביום ...

תראה, תרגע, אתה בן 23, לא בן 42... אז מה עם לא היתה לך חברה, כנראה תיהיה, הלחץ הזה שאתה מייצר לא מועיל לבריאות שלך, ולא מקרה אותך לבחורות שאתה רוצה זה סתם תסכול ותסכול בחיים זה הדבר שהכי יכול לעצור אותך מלהתקדם קדימה,
אז דבר ראשון
תוריד את התסכול ותחליף אותו במחשבה איך למצוא את הבחורה הזאתי, ומה אני יכול לעשות כדי שבחורות יראו אותי יותר טוב.
תראה כמו שמגי הציעה יש את פורום הכרויות, או אני ממליץ בחום בחום בחום על OK CUPID ועל כן לצאת וכן אבל לצאת במטרה לא להתחיל עם בחורות,
זה הדבר הכי נוראי שאתה יכול לעשות
תצא במטרה להנות,
לשתות בירה (או דייט קולה במקרה שלי) עם חברים צא במטרה לקפוץ בים ולהנות מהשמש,
ואז אם יש בחורות באיזור אז כן אתה יכול לנסות לזרוק מילה
אבל המטרה היא להנות מהחיים ומהשמש ולא ה"לכבוש" את הלנסות להשיג בחורה הזה...

נורמאלי שאתה לחוץ זה אנושי
אבל בעידן שאנכנו חיים בו לפעמים צריך להיות מעבר לסתם אנושי ולא להכנע לכל מחשבה שעוברת לנו בראש...
זה מה ששינה אותנו מאורניזם בודד למה שאנחנו היום, הרצון הזה להיות יותר טובים ממה שאנחנו .

מכל הלב
בהצלחה
ומכל הלב
מבטיח לך שלפה או לפה.
בסוף זה יסתדר איכשהוא.
אני לא יודע איך העולם עובד,
אני לא יודע מה זה גורל ואיך לגרום לדברים לקראת
אבל אני כן יודע
שבאיזה שהוא שלב, שאנחנו הכי פחוט מצפים לו
הכל תמיד
מסתדר איכשהוא.

שלך , מריו.