צריך עזרה שאלה:עם אני לא יודע מה אני אק או פס איך אפשר לדעת תודה מראש!!
ת תוצרת מרוקו New member 29/6/13 #1 צריך עזרה שאלה:עם אני לא יודע מה אני אק או פס איך אפשר לדעת תודה מראש!!
ב ברבוריאן New member 29/6/13 #2 שאלה מענינת תעשה ניסוי: תדחק כל מיני ירקות אנכיים לטוסיק, אם אתה מפיק מזה הנאה - אתה פסיבי. אבל אם יש בך שמץ של אלימות ופעלתנות כנראה שאתה אקטיבי.
שאלה מענינת תעשה ניסוי: תדחק כל מיני ירקות אנכיים לטוסיק, אם אתה מפיק מזה הנאה - אתה פסיבי. אבל אם יש בך שמץ של אלימות ופעלתנות כנראה שאתה אקטיבי.
נ נרדי הגשם New member 1/7/13 #4 מישהו בספינה אמר לי שפאסיבי זה לא מי שדוחף ירקות, כי הוא מכיר דוחפי ירקות לעצמם נורא אקטיביים והירק המסכן נמעך מרוב אקטיביות.
מישהו בספינה אמר לי שפאסיבי זה לא מי שדוחף ירקות, כי הוא מכיר דוחפי ירקות לעצמם נורא אקטיביים והירק המסכן נמעך מרוב אקטיביות.
ItsikH Member 29/6/13 #1 למה אתה צריך להגדיר? בכדי למלא את השאלון באטרף? אם היתה לך העדפה ברורה וחד משמעית לא היית שואל שאלה כזאת, אם אתה שואל אותה אז אין לך. מה בא לך? ועם מי?
למה אתה צריך להגדיר? בכדי למלא את השאלון באטרף? אם היתה לך העדפה ברורה וחד משמעית לא היית שואל שאלה כזאת, אם אתה שואל אותה אז אין לך. מה בא לך? ועם מי?
ItsikH Member 29/6/13 #1 מחדד את השאלה נסה - לפחות לעצמך (או לנו כי אנחנו נורא אוהבים מציצנות ) - להגדיר מה אתה היית רוצה לעשות עם מישהו, ותביא בחשבון שזה יכול להשתנות מאדם לאדם אז איך אתה רואה את עצמך עם אנשים שונים מבחינת מה שאתה רוצה לעשות איתם. להערכתי, אם אתה שואל, אין לך העדפה מיוחדת.
מחדד את השאלה נסה - לפחות לעצמך (או לנו כי אנחנו נורא אוהבים מציצנות ) - להגדיר מה אתה היית רוצה לעשות עם מישהו, ותביא בחשבון שזה יכול להשתנות מאדם לאדם אז איך אתה רואה את עצמך עם אנשים שונים מבחינת מה שאתה רוצה לעשות איתם. להערכתי, אם אתה שואל, אין לך העדפה מיוחדת.
ItsikH Member 1/7/13 #1 אני מבקש להין, אם תפגוש מישהו מקסים וכיפי שהוא מעדיף להיות אקטיבי, האם תוותר עליו רק בגלל הבחירה שלך - הרי לא ידעת זאת מראש - לסמן את עצמך כאקטיבי? [כי אם לא, אז - למה לסמן?]
אני מבקש להין, אם תפגוש מישהו מקסים וכיפי שהוא מעדיף להיות אקטיבי, האם תוותר עליו רק בגלל הבחירה שלך - הרי לא ידעת זאת מראש - לסמן את עצמך כאקטיבי? [כי אם לא, אז - למה לסמן?]