צריך עזרה!

shourka

New member
צריך עזרה!

אני צריך לעשות דיסק עם הלהיטים של הגקסונים מישהו יכול להציע לי על איזה כמה שירים בבקשה!!!

pulpula

New member
טוב.. אתה מדבר על הג´קסונים

נכון? לא על הג´קסון פייב אז ככה: BLAME IT ON THE BOOGIE CAN YOU FEEL IT HEARTBREAK HOTEL SHAKE YOUR BODY אלו השירים שאני הכי אוהבת..מממ... אני אחשוב על עוד

shourka

New member
תודה!

לא משנה לי איזה להקה גקסון פייב והגקסונים

Marty McFly

New member
אז גם את:

give me one more chance lets dance lets shout abc סתם שירים נחמדים מאוד

shourka

New member
תודה ואולי מישהו יודע

על כמה שירים שהיו להם מהאלבום של הגקסונים מ84 "ניצחון" יש שם קליפ שאני מת עליו!!! אה והיה להם גם איזה קליפ משהו כמו "רחוב גקסון 3000" מ1989 מישהו יודע מה השם שלו? והאם יצא להם גם אלבום ב89? או רק סינגל-קליפ בקליפ יש את כל המשפחה כולל מייקל וגנט.

pulpula

New member
עוד שירים

WHO´S LOVING YOU LOOKING THROUGH THE WINDOWS DESTINY DANCING MACHINE I WANT YOU BACK NEVER CAN SAY GOODBYE ויש גם שירים של מייקי הקטן סולו: WITH A CHILD´S HEART ROCKIN ROBIN להמשיך?

shourka

New member
אם את/ה מתעקש/ת אז בוודאי

תודה!!! תמשיך/י רק אם בא לך! את/ה אולי מכיר/ה את השיר קליפ של הגקסונים עם שלדים וכ"ו מ84 אני מזה רוצה לדעת איך קוראים לו! בבקשה!!!

shourka

New member
יש אני יודע משהו!

לשיר "רחוב הגקסונים 3000" קוראים 2300 Jackson Street

shourka

New member
דייי!

מה קורה לפורם הזה הוא מת?... תכתבו כבר תגובות! טוב אני הולך ואח"כ אני יחזור.. ביי ביי

pulpula

New member
הממ.. אתה מתכוון ל:

TORTURE? אם כן אז מייקל לא הופיע בקליפ

pulpula

New member
אורית!

בוגדת! והקדמתי אותך! הקדמתי אותך!!!! נה נהנ הנ הנ הנהנהנה

~orit~

New member
חח בוגדת למה?

אם את מתכוונת לזה שאני לא נכנסת לאייסי כרגע - אז לא בא לי!! נה נה נה המחשב שלי יקרוס... אני מורידה דברים מקאזה. אז שקט. ושתדעי - אני מקליטה לך עכשיו קלטת של שנת 99 - ויש שם הופעה של הג´קסונים במין מקום שמזכיר את TOTP אבל זה לא... אני כבר לא זוכרת מה זה... בכל אופן - זו היתה הופעה ממש נחמדה עם כמה מהלהיטים שלהם.... ואני כמעט בטוחה שיש לך את זה אבל את אמרת לי שב99 את לא הקלטת דברים... את בטוחה בזה?? חבל שאני סתם אקליט לך את כל הקסטה הזאת... ואני גם לא מתכוונת להיות ליד הטלויזיה ולראות מה זה מקליט כי זה משעמם ואין לי עצבים.. אז שתדעי. כי אז הקלטתי עם הרבה רווח בין כל דבר - את יודעת כבר למה אני מתכוונת.. אז זהו.

shourka

New member
כן תודה לכם!!!!

יש יש יש סוף סוף להלה ישששששששש!!! זה שיר שמסמל בשבילי את תחילת שנות השמונים...

pulpula

New member
תקליטי הכל סתובה

אמרתי לך מקסימום יהיה פעמיים וד"א לא בקלטתי כלום בין 99 ל2001 משהו כזה חח עופפתי בתקופה הזאת

~orit~

New member
שרונה את כאן?

יש קטע בהופעה של הג´קסונים שיש מלא בנות על הבמה, והם שרים את shout וזה בפלייבק, ומייקל רוקד עם איזה כונפה בתיץ ורוד מזעזע והוא מתחיל להתבלבל בגללה חחחח היא לגמרי נמרחת עליו ואת רואה שהוא בקושי עושה אפילו עם השפתיים...חחחחחחחחח זה קורע... אני מתה שתראי את זה כבר... ואז יש קטע שעוד איזה בלונדינית אחת מנסה להכנס בניהם כדי להתחרמן על מייקל ואז בכלל הוא בקושי שר וצוחק כזה... חח זה קורע...

pulpula

New member
בנתיים הקטע הכי קורע שראיתי זה

כשהם עשו איזה MIDNIGHT SPECIAL ובסוף השיר מייקל תפס את טיטו והתחיל לגרורו אותו איתו על הבמה ואז הוא עשה מין שפגאט אוירי!!! חחחחחח זה היה קורע!!!! הראו את זה ב - SLOW MOTION חחחח אבל יש עוד מלא קטעים מצחיקים שלהם חחח ראית כבר את מה שהוא אמר על סטודיו 54? פחחחחחחח

~orit~

New member
אההההה

כן! ה MIDNIGHT SPECIAL ככה קראו לזה.... אז כן יש לך את זה! ידעתי! טוב לא נורא.... עכשיו יהיה לך את זה עוד פעם. ועוד לא ראיתי את מה שהוא אמר על סטודיו 54... באיזה קלטת זה תזכירי לי?

למעלה