צריך עזרה

ע ר ס

New member
צריך עזרה

אני והחברה ניפרדנו היום בגלל כל מיני מצבים וסיכסוכים של אנשים היום קבענו שאני והיא ניקח שקט אחד מהשני איזה חודש ונראה מה יהיה האללהה אתם אומרים שזה יעזור באיזו דרך? גם לא רק לקשר זוגי אלה לשמור על קשר של ידידים? אני נורא נהננתי איתה ואהבתי אותה ואני די שבור מכל העניין הזה אני ישמח אם תעזרו לי תודה:)

כמו שענה לך טל, כל עוד לא תעשו שום שינוי כשתחזרו תחזרו לאותם בעיות. שיקלו תאום ציפיות בצורה כנה והדדית.
http://www.youtube.com/watch?v=6qUQtevJ71k

כשיש

מצב שאינו תקין בקשר במיוחד, אם לא מטקסים פתרון אלא חושבים שנטמון את ראשנו בחול (פרידה זמנית) הבעיות ישובו ולעיתים אף ידרדרו. מצד שני, עצם ההגעה שלך לפורום ופתיחת שרשור מראה שאיכפת לך ושאתה רוצה קשר בריא יותר לכן שינוי חייב להתרחש. איזה שינוי ? אני לא הייתי איתכם בתוך המערכת יחסים, אם אתם לא מצליחים לדבר ולמצוא פתרון ביניכם אבל עדיין רוצים, אולי להעזר באיש/ת מקצוע (מטפל/ת זוגי/ת) ?
http://www.youtube.com/watch?v=t5m31BjDkb8

שלום

כל אחד זקוק לאהבה וגם לחופש. צריך לעשות מה שמרגישים. אם טוב לכם עכשיו מבחינת הקשר לתת יותר מרחב זה לזה, עשו זאת ותיהנו מזה. אם תרצו להתקרב שוב, צרו קשר. אפשרי גם להיות כמה זמן רק ידידים ולתת לזה להתפתח לקשר קרוב יותר.

Megie

New member
השאלה היא אחרת

מה אתם מנסים להשיג בנתק הזה? אתה חושב שהנתק הזה יפתור לכם את הבעיות? משהו ישתנה אחריו?! אם אתה מאמין שהסכסוכים נובעים איכשהו מאינטנסיביות של הקשר, אז לך על זה... אם הסכסוכים לא קשורים לזה..אז הנתק רק ירחיק אתכם עוד יותר. אתה צריך לחשוב האם היא טובה לך, ואם לא..אז גם הנתק לא יעזור.

ע ר ס

New member
אני כן רוצה אותה

אבל אני לא יודע מה היא רוצה בדיוק היא לא סגורה על כלום היא לא אומרת לי כלום היא משאירה לי רק רמזים ואני בסימן שאלה גדולל זה נראה מצד אחד שגם היא רוצה קשר ומצד אחד לאא אני גם רוצה לחשוב על זה אולי ניסגור איתה על ידידים וזהו

yehonatan7

New member
אם היא לא יודעת מה היא רוצה

אז עדיף לכם לנתק את הקשר, לפי דעתי. קשה מאוד להיות בקשר עם מישהי לא החלטית, שלא סגורה על עצמה. היא עלולה סתם לבלבל אותך, ואז יהיה לך קשה להמשיך בקשר. נסה לחשוב עם עצמך מה כל אחד מכם ישיג בהפסקה שלקחתם. אני חושב שיהיה לכם קשה להיות ידידים אחרי שהייתם חברים, ולכן אולי עדיף לכם לחסוך את הבלבול, ושכל אחד יפנה לדרך חדשה :) אם בכל זאת חשוב לך לקחת חודש הפסקה ואז להחליט בנוגע לקשר, עשה זאת ודבר אתה לאחר מכן. אם עדיין היא לא יודעת מה היא רוצה, כנראה שהיא כבר לא תדע לעולם. בהצלחה !

ע ר ס

New member
שמעו

הכל היה טוב וכייף נורא נהנו ביחד צחוקים והכלל רק בא משהו והרס הכללל אני אהבתי אותה באמת כל פעם שהיא כועסת עלי או לא משנה מה היא לא מוחקת אותי מהחיים שלה למרות זאת כאילו למרות שהיא אמרה שהיא לא רוצה אותי היא נשארה איתי בקשר ולמרות שהיא הייתה עצבנית עלי יהא אחרי חצי שעה באה ואמרה לי בוא ניקח הפסקה אחד מהשני וחשבתי על זה וזה היה רעיון טוב נראה ליי לא יכלתי להתפק אז באתי ולשחתי לה הודעה לפלאפון שאני באמת אהבתי אותה ונהנתי איתה וכואב לי כל העניין הזה שעכשיו אנחנו ככה רח וקים אחד מהשני ולא מדברים והניתוק הקשר הזה אז היא שלחה לי חיוך כזה והאמרה לי שהכל טוב נדבר עוד חודש ביי נשמה ואני שבור מזה עכשיו קשה לי רצח

יתכן

והיא רוצה לבדוק אותך, האם תצא עם אחרות בחודש הזה ? האם תתעלם ממה שרצתה ? ואולי היא בכלל משחקת איתך..קשה לדעת.. אני למשל במצב דומה הייתי מכבד את הרצון שלה אם הקשר עימה אכן כה משמעותי בעיינך, סה"כ חודש, תמצא עיסוקים נוספים למלא את הזמן (למשל לימודים/עבודה/תחביבים וכו'..)
http://www.youtube.com/watch?v=t5m31BjDkb8

ע ר ס

New member
אני יגיד לך תאמת

מזה קשה לי לחכות עכשיו חודש אבל אני מעדייף לחכות ולא להרוס את זה אולי היא בודקת אותי באיזו שהיא דרךך כי גם הצקתי לה המון עם זה בהודעות או שיחות ודברים

למעלה