צריך עזרה...

baroosh2

New member
צריך עזרה...

למישהו יש דרך ממש טובה לגייס חניכים בכיתה ז'?!?

אין כזה דבר..

החברים שלי בכיתה באו כשאנשים באו ללגיוסים ואז הם עזבו... אין דרך לגייס חניכי ז

talbebchuk

New member
גיוס ז'

אז לא יודעת אם הדרך "ממש טובה" אבל אני מאמינה שלפי מאפייני גיל של ז', ואני גם רואה את זה, העובדה שבאים על חאקי ומעבירים משחק ומזמינים לצופים זה לא מה שימשוך חניכי ז' לצופים. הדבר שלדעתי הכי יביא חניכים זה פשוט להיות בבתי"ס בהפסקות ולתפוס חבורות ולדבר עם החניכים (לעתיד :D) להסביר להם כמה כיף בצופים, ופשוט לדבר איתם בלי שום פוזה של ילדים ערסים וקטנים בכיתה שרק יעשו בלגאן בגיוסים בכיתה. בלי שום קשר, אפשר גם לעשות איזה פעילות מגניבה בלי חאקי, ואח"כ לבוא שוב על חאקי בקטע של "זוכרים אותנו?! אז אנחנו מהצופים, ואנחנו יודעים שנהניתם מקודם, ובצופים נהנים בטירוף. וכמה כיף בכיתה ז' בצופים וזה לא כמו בד' וכו' וכו' D: " בהצלחה!

noname202

New member
אין כזה דבר שאין כזה דבר.

רק צריך להיות מספיק מקוריים.

ונטורי

New member
אם תרצי אין זו אגדה.

לדעתי הדרך הטובה ביותר לגייס חניכי ז' זה לחשוב מטורף ובגדול. בכיתה ז' יש ירידה משמעותית במספר החניכים, כי פתאום הילדים הולכים לחטיבה ווואלה שם צופים זה כבר לא מגניב ולא בעיניינים. אני בעד לעשות גיוסים ללא חאקי בכיתה ז', לעשות כל מיני דברים מטורפים, אולי להזמין אותם לפני כולם לפעולת ערב מטורפת או להכנס כתה כתה ולהעביר פעילות מטורפת בשעת חברה שלהם. לצאת מהמסגרת של להכנס ולהודיע, לבוא עם המערכת של השבט ולחכות להם מחוץ לבית ספר עם טראנסים או לחכות להם בבוקר עם שוקו...והכי חשוב להיות החברים הכי טובים שלהם וביחד עם זה האחים הגדולים.

למעלה