צריך עזרה!!!!!!!!!!

דניאל828

New member
צריך עזרה!!!!!!!!!!

אני נשוי+2 (בני 4,2) 7 שנים ויום בהיר אחד אישתי החליטה שהיא רוצה להתגרש כי היא לא אוהבת אותי מה עלי לעשות האם להלחם ולנסות להחזיק את הקשר כדי שהילדים לא יסבלו או לתת לה ללכת , אני פוחד לבצע מהלך כזה כי אני קשור לילדים ואני אוהב את אישתי אהבת אמת בנוסף רציתי לדעת כמה משלמים מזונות עבור שני ילדים תודה לכל המגיבים.

אייבורי

New member
להרגע מייד

ראשית אי אפשר להחזיק אישה בכוח אם היא באמת רוצה להפרד, לצערך תאלץ להפרד ממנה. שנית, זמן טוב לעשות חושבים, כיצד קרה שאתה אוהב אותה (או נדמה שאוהב) ולפתע ביום בהיר היא רוצה להתגרש. איפה התקשורת והחיבור בינכם. בענייו הפחדים, זה עובר, אם תצליחו להגיע למשמורת משותפת הרי הרווחת, הילדים ישהו אצלך חצי מהזמן אחרת תראה אותם קצת פחות. בנוגע למזונות, תלוי כמה אתה והיא מרוויחים בגדול המינימום 1200 לילד + מדור (40% שכ"ד+הוצאות) כלומר 2400+1500 בערך 4000 ש"ח אם אתה מרוויח טוב תשלם קצת יותר.

דניאל828

New member
משכורת של 9000 ש"ח נטו

אני מרוויח בערך 9000 ש"ח נטו ואישתי 6000 ש"ח נטו יש ברשותנו רכוש משותף דירה +שני רכבים

אייבורי

New member
רכוש

מחלקים חצי בחצי אלא אם יש הסכם ממון או נסיבות מיוחדות [ירושה וכדומה] מזונות במקרה כזה אני מעריך יהיו בין 3500-4000 ש"ח לא כולל הוצאות מיוחדות [הוצאות רפואיות מיוחדות]

kleo patra

New member
כן, לשני ילדים זה יסתכם ב-

כ 4000 ש"ח מזונות כולל הכל לא כולל חוגים וכיו"ב. הוןא לא ישלם מעל 4000 ש"ח- אם הוא היה מרוויח בין 15-20 נטו אז אולי... אבל לשני ילדים זה בהחלט מספיק.

אייבורי

New member
מספיק זה לעולם לא

שהרי ידוע שצרכי הילדים הם אינסופיים אליבא דה אמא וע"פ האבא ילדים יכולים להסתדר עם 10 שקלים כולל עודף.

kleo patra

New member
אהה,,

זו זוית ראיה אחרת מבחינתי לגדל ילדים בצורה הולמת אני אזדקק למזונות של - כ 10,000 ש"ח בחודש. באמת שזה יספיק לי. 4,000 ש"ח אלו צרכים מינימאליים ביותר, גנים, חוג מסכן אחד, ובגדים פעם ב..
צריך גם לדעת ממי להתגרש, הבעיה שאם הייתי משתהה קצת, אולי הייתי מרויחה יותר חיחי

אייבורי

New member
../images/Emo157.gif

אמרתי לך לחכות שיוליוס קיסר ירצח. ככה היית הופכת בין לילה לאלמנה עליזה ועשירה.

../images/Emo201.gif

כאמור, אי אפשר להשאיר אף אחד בכוח. אם אתה אוהב אותה כמו שאתה אומר, תנסה לשים את הכאב והפגיעה בצד, ותעשו כל מה שאתם יכולים כדי להיפרד בטוב, זה אפשרי!!! ככה יהיה לכולם הרבה יותר קל, במיוחד לילדים שיראו שאפילו שאתם לא זוג, עתם עדיין הורים. נכון שכאשר נפרדים ב"טוב" צריך לוותר על הנקמה, אבל מנסיונם של אחרים כדאי ללמוד, אף נקמה לא מרגיעה או מתקנת את המצב, רק מחמירה. בהצלחה, אני יודעת שקשה להאמין, אבל הזמן מרפא

דניאל828

New member
קשה לי להחליט מה לגבי העתיד

אני יודע שאי אפשר להשאיר הכוח אבל המצב הוא שהיא מפרקת משהו שלם שעתיד לא ידוע אף אחד שמתגרש לא יודע מה יהיה מחר היא חושבת שלמחרת הגירושים החיים שלה יהיו ורודים ומאושרים אני מנסה להסביר לה שאין דרך חזרה אחרי שנתגרש והמצב הכלכלי של שננו יתדרדר רק מהמחשבה הזאת לקום בבוקר ולא לראות את הילדים זה גורם לי להיות סרבן גט כי לא בא לי לעשות משהו שיהרוס לילדי את המשך החיים בגלל מחשבה שהיא לא אוהבת אותי...........מה לעשות??????????????????? HELP

ואם תישארו נשואים

אתה יכול לדעת או להבטיח מה יקרה מחר? המיוחד כשמדובר ברגש, בכוח אי אפשר להשיג שום דבר. זו תהיה תרופה נקודתית אבל לא משהו שיבריא את מערכת היחסים בינכם. עם כל הצער והכאב הרבה יותר מתסכל לילדים לגור בבית בו שני ההורים מתוסכלים - אתה שרוצה שאישתך תאהב אותך ואישתך שרוצה להתגרש ואתה לא מסכים. זה מתכן בטוח לסיר לחץ שיתפוצץ. תיפרדו בצורה הכי יפה שיש ולו למען הילדים...ורושין כשיש ילדים הופכים להיות לחתונה קתולית עם האקס/ית - אל תשכח את זה ותשנן זאת לגרושתך לעתיד. בהצלחה.

למעלה