צריך עזרה

צריך עזרה

אני רואה מלא אנשים שמקליטים את הקול של עצמם למחשב!!! (כן... ניחשתי, אני לא מבין כלום במחשבים ודברים כאלה מלהיבים אותי...). רציתי לשאול איך גם אני יכול לעשות את זה, ויש לי wundows xp (אם זה משנה...)

xroeeh

New member
רק בגלל שאתה אוהב קלמנטינות

ועכשיו קיץ (אז אין) אני נעזור לך. מה שאתה צריך הוא מיקרופון אשר תחבר אותו לכניסת המיקרופון מאחורי המחשב שלך ואז עליך לעשות 2 דברים. 1 - לוודא שהמיקרופון שלך עובד ע"י הקשה פעמיים על סימן הרמקול (ליד השעון) ואז הגברה או ביטול השתקה של עמודת המיקרופון. 2 - להפעיל תוכנת הקלטה כגון הרשמקול המובנה (הוא מעט מוגבל אז חפש באתרי הורדה כאן או פה) לתוכנה טובה יותר ואז להקליט ולשמור. רועי

מעניין ביותר - המיקרופון מקליט אצלי

למרות שמסומן ליד הגררה שלו V ב"השתק". ולעתים (אמנם רחוקות) השמעת צלילים דרך הרמקולים בכלל נעלמה לאיפשהו, ומלבד Reset טרם מצאתי םטנט איך להחזיר.... זה מאז כרטיס הקול החדש המובנה על לוח-האם... לזה קוראים "חידושים והמצאות", כי כנראה קיימות כעת 2 מערכות הגדרת וכיון הקול - אחת של הכרטיס החדש (SoundMax Digital Audio) והשניה - הקודמת ( Microsoft WaveTable SW Synth ) המציגה את שורת ההגדרות כמו קודם ( עם ה-Line-In, המיקרופון, ה-Volume Control, וכו´ פיצ´פסקעס על חלון ארוך עד המוות...)

למעלה