צריך עזרה

Shaycus

New member
צריך עזרה

אשמח לייעוץ.. אני מחפש נגן, בשביל מוזיקה בלבד, לא משנה לי אם לא יהיה נניח מסך על הנגן.. סך הכל זה לריצה נטו, מה שחשוב לי זה: נגן קטן וקומפקטי (שוקל מעט) נוח לתפעול יש אפשרות לחבר לרצועה סביב היד (זה הדבר הכי חשוב לי כי זה נטו מיועד לריצה, בקצב די עצים ככה שחשוב שזה יהיה מקובע) מבחינת נפח, 2 ג'יגה מבחינת מחיר, הייתי מת שיהיה 100 שקל אבל לא נראה לי שקיים דבר כזה, אז 200-300 כמובן שזה יהיה מכשיר של חברה מוכרת.. בתקווה שתוכלו לייעץ לי :) הסתכלתי על snansa clip של סאנדיסק, האמת זה אחלה אני פשוט רואה שיש אופציה לחבר אותו לחגורה אבל שאני רץ אין לי חגורה אני לא עם ג'ינס.. מישהו יודע אם יש אופציה לחבר אותו לרצועה ליד?

O

omerdav

Guest
Sandisk Sansa Clip אכן הנגן המתאים לתיאור

לנגן יש קליפס ואתה יכול לחבר אותו לכל מקום,נגיד הגומי של המכנס. אם אתה עדיין מתעקש תנסה לחפש ב-Ebay או בחנויות בחו"ל לחפש נרתיקים ליד.

Shaycus

New member
תשמע

תודה רבה על התגובה אני מקווה שתגיב גם על השאלה הזאת.. אחרי קצת חיפושים אני מתחיל להבין שהסנסה הוא באמת אופציה מעולה, רק 2 דברים מפריעים לי.. אחד פחות ואחד יותר מבחינת איכות שמע הבנתי שהוא לא ממש אדיר, שהוא סביר ותו לא.. מה דעתך? בנוגע לאפשרות של הקליפס.. אני רץ עם מכנס לא צמוד לגוף ככה שזה לא מתאים לשם, זאת הבעיה העיקרית שלי במכשיר.. ראיתי שהוא יכול להתחבר לג'ינס אבל מה זה עוזר לי, אני לא רץ עם ג'ינס.. אני צריך משהו שמתחבר ליד, יש אפשרות לחבר לו רצועה או שהוא לא תומך בזה?

tweeg

New member
תשובה

הסאנסות בכללי לא משהו מבחינת סאונד,הקליפ(והפיוז) הם יותר טובים מהרמה של הסאנסות בכללי (תחפש ביקורות עליהם ולא על סאנסה) מה הבעיה לשים את זה על החולצה?אולי באזור הצוואר

Shaycus

New member
זה ממש לא נוח..

לרוץ שעה וחצי עם הדבר הזה, אולי אני מגזים אבל לי זה מפריע

hwt6

New member
שמע, המכשיר בקושי שוקל משהו

יש לו קליפס, אתה פשוט מצמיד אותו למכנסיים או לחולצה ושיא הנוחות, אתה לא מרגיש שהוא שם

taksis

New member
מנצל"ש שאלה

קניתי D2 ואני רוצה לתפור לו מעמד ליד, למישהו יש עצה מאיזה חומרים אפשר ורצוי לתפור את זה ואיפה אפשר להשיג את זה?

tweeg

New member
פ' אומנות שימושית

יהיה לך בעיה רצינית כי הוא מסך מגע,לכן אתה צריך מין פלסטיק שקוף ולא עבה מדי כדי שתוכל לראות את המסך ולשלוט בו השאר זה סתם מדידות ותפירה

taksis

New member
למה אני חייב פלסטיק למגע? אני לא הולך להשתמש

במגע בזמן ריצה

sKatan

New member
TD]ShayCus] בוא נעשה איזה CONC MAP ../images/Emo13.gif

מה קורה איתך יא מלך...

למעלה