צריך עזרה

צריך עזרה

אני עומד לחגוג 20 להווסדי ורוצה לארגן מסיבה באיזה שדה לא רחוק מהבית, יש לי גנרטור 650 WATT ומערכת סטריאו ו3 זוגות רמקולים. כמובן שאני לא מצפה למשהו מקצועי אבל רוצה שיהיה כמה שיותר כיף ושאפשר יהיה לרקוד, אז יש לי כמה שאלות. 1) כל 6 הרמקולים הם עם כבל של חוט חשוף, כזה שמכניסים למערכת ומהדקים על לחצן כזה, יש אפשרות להפעיל את כולם במקביל על מנת להגביר את הווליום? (יש לציין שיש ברשותי גם מערכת ישנה שיכולה אולי לשמש כמגבר, אם אני אדע איך לעשות את זה...) 2) יש תוכנה פשוטה לשימוש בה אוכל להכין מיקסים למסיבה? יש לי רשימת שירים ואני רוצה לעשות מהם קטע אחד שישתלב יפה בלי הפסקות בין השירים, ואז לצרוב את הקטע האחד לדיסק, אפשרי? איך קוראים לתוכנה? תודע!

dj mango

New member
להבהיר מספר דברים

אם יש לך מגבר אחד ותחבר לו 4 רמקולים העוצמה לא תיהיה כפולה מ2 רמקולים הייתי ממליץ להביא 2 מגברים ןגנרטוטר שהוא לא מיוצב מתח הוא סכנה!!! לכל מכשיר אלקטרוני שכן המתח שהוא מוציא תלוי בסיבובי המנוע ואינו מיוצב

טוב, זה לא כאילו יש לי ברירה

אם אני רוצה לעשות משהו בטבע אז חייבים גנרטור... אז תוכל להסביר לי אין עושים את הקטע עם המגבר, כלומר יש לי שתי מערכות סטריאו, אני מניח שאני אוכל להשיג עוד אחת, ויש לי 3 זוגות רמקולים, איך אוכל לעשות כך שהעוצמה שלהם כן תוכפל. כלומר איך אני מחבר את המכשירים כך שהווליום יוגבר ע"י המגבר?

למעלה