צריך עזרה....

צריך עזרה....

אוקיי אז אני רוצה ללכת לאומגה סקטור ואני די מתמצא במפות כי הסתכלתי במפות אבל.... הבנתי שיש משהו מיוחד במקום הזה ..... משהו עם נפילה ודברים כאלה אז אם מישהו יוכל להסביר בכיף

../images/Emo208.gifהקפצה

תדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדם

ToryMaster

New member
בבקשה בבקשה בבקשה

תגיד לי שלא הקפצת עכשיו הודעה מלפני שעתיים, בבקשה ממך, תגיד לי שאני הוזה.

אמ... את יכולה לענות?

ומה זה כל כך מוזר? שאלתי שאלה ראיתי שהיא יורדת אז הקפצתי אותה....

ToryMaster

New member
אם הייתי יכולה לענות הייתי עונה

אבל לא יזיק לקרוא את תקנון הפורום, את הסעיף שמתייחס להקפצות.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאני אסביר לך למה היא מקווה

שהיא הוזה. כי אנשים וכנראה אתה ביניהם, לא מבינים שכתיבת הודעה חדשה לא עוזרת לקבל תשובה מהירה יותר כי זה בהודעה נפרדת! הודעה נפרדת יורדת מהר מאוד לסוף העמוד ולדף הבא. אם אתה רוצה תשובה מהירה ושההודעה שלך תישאר הרבה זמן באותו עמוד- אתה כותב אותה בשרשור מתאים- למשל ה"י או קווסטים או כל שרשור אחר שנראה לך מתאים! ואז ההודעה שלך לא יודרת, ואתה לא צריך להקפיץ אותה, ואנשים עונים מהר, והכי חשוב, המנהלת לא צריכה לקוות שהיא הוזה, אחרי שהיא ביקשה ממך לא לעשות את זה יותר מכמה פעמים. כולם מרוויחים! אז מה רע? למה אתה עושה את זה שוב ושוב?0-0 ובקשר לשאלה שלך, אין שם שומדבר מיוחד, פשוט עוד מקום בלי נפילות..0-0 אני לא מבינה למה אתה מתכוון על העניין של הנפילות..0-0

deisy

New member
לא ידוע לי

על משהוא מיוחד, מה זאת אומרת "נפילה"?... אומגה, עיר כמו כל עיר.. יש שם חיזרים ומלאאאאא קווסטים...

למעלה