צריך עזרה

Gal levin

New member
צריך עזרה

היום הייתי אצל חבר טוב שגם בקטע (למען האמת הוא היה הבן-זוג הראשון שלי) ישבנו יחד מול המחשב וראינו כל מיני מערכונים של פריצי, לפתע נישקתי אותו, והוא התנגד, הוא אמר לי ``אל תשכח שיש לך חבר`` מה אני יסביר לבן-זוג שלי? שאני עדיין מאוהב באקס שלי? אני אף פעם לא הפסקתי לאהוב אותו

yotem 17

New member
שלום גל ../images/Emo24.gif../images/Emo83.gif

אם אתה עדיין מאוהב באקס שלך, אני חושב שאתה צריך להתוודות בפני החבר הנוכחי שלך. כל זמן שאתה איתו אבל בעצם לא רוצה להיות איתו, יגרום לו להרבה כאב בסופו של דבר, ואם אכפת לך ממנו אפילו טיפה, הייתי ממליץ לך לנסות ולחסוך לו את זה. במיוחד אחרי שנישקת את האקס שלך כשעדיין יש לך חבר, זה לא כ"כ לעניין. בסופו של דבר הרי האמת תצא לאור והוא יידע מה אתה באמת מרגיש כלפיו, אז למה לחכות עד שזה יגיע ולא לגרום לזה לקרות עכשיו מיוזמתך? אני יודע כמה שזה קשה כשעדיין אוהבים את האקס, גם אם עבר זמן, אבל בסופו של דבר אתה תתגבר על זה. תאמין לי. אבל עד אז, אני חושב שאתה צריך לחשוב על זה ולהבין שבמצב הנוכחי אתה פוגע במישהו אחר, בחבר הנוכחי שלך, וחבל. זו בעצם מערכת יחסים שקרית, ואני באמת מציע לך לחשוב מה אתה הולך להגיד לו ואיך, לנסות לרכך קצת את המכה, ולספר לו. כל זה בהנחה שאתה מאוהב באקס אבל לא אוהב או מאוהב בחבר שלך עכשיו. אני מכיר זוג חברים בני 23-4 שאחד מהם עדיין מאוהב באקס שלו, והם ביחד כבר כמה שנים טובות. אני אומנם לא מתחבר לסוג כזה של קשר, אבל תדע שיש גם כאלה. בתנאי שבאמת יש לך רגשות לחבר שלך עכשיו, ואתה לא סתם משלה אותו. שיהיה בהצלחה,

לידו21

New member
אל תפגע אבל

אתה הרי יודע שהאקס שלך לא מאוהב בך, הבן-זוג שלך חולה עליך ורואים זאת, לכן, עדיף שתשכח מהאקס ותלמד לאהוב את בן-זוגך ומומלץ גם לשתף אותו במתרחש.

לידו21

New member
יש דבר כזה!

אני והוא גם היינו זוג. תחילה לא הרגשתי כלפיו אהבה ולאט לאט למדתי לאהוב אותו והיינו יחד 4 שנים!

The Kinslayer

New member
אל תשכח שזה לא "פועל" בכל המקרים,

ולי לפחות זה נראה פסול להיכנס לקשר ולסמוך על עצמך שתלמד לאהוב את בן הזוג שלך.

CelebritySkin

New member
רגש מתפתח, זה ידוע.

ההבדל בין זה לבין להגיד "תלמד לאהוב" הוא עצום.

לידו21

New member
אולי אני לא מסביר עצמי בעברית נכונה

אבל עם הזמן הוא יתאהב בו זה מה שקרה לשנינו לפני 6שנים, אני קורא לזה תלמד אתם תקראו לזה איך שתרצו

Gal levin

New member
מספיק להתווכח...

דיברתי עם בן-הזוג שלי והחלטנו לסגור את הקשר בצורה שקטה ומכובדת, מה שנשאר זה שהאקס שלי יאהב אותי.

CelebritySkin

New member
בהתחשב בזה...

שהוא מודע לחוסר הנאמנות שלך, ובהנחה ויש לו ראש על הכתפיים- אני בספק. =]

דבר 1 תגיד לבןזוג שלך

מגיע לו לדעת הכל מגיעלו לדעת שאתה מאוהבב באחר אם הוא מוכן לסלוח ולהגיע איתך לפשרות אנערף סבבה אם לא תפרדו וזהו,ואולי תחזור לאקס!מי שבאמת אתה רוצה בהצלחה

DxJx GADRIEL

New member
איכס

באמת...כל מה שיש להגיד זה איכס בנושא אני לא חושב שאתם צריכים להשאר יחד אני לא חושב שמגיע לך שהוא יהיה איתך

למעלה