שלום , לא יודע אם זוכרים אותי פעם הייתי כאן מלא..עכשיו כבר אני סתם מתבונן פה ושם בכל מקרה אני רוצה מאוד ללמוד לתופף רגאיי ואני לא מכיר חברים שלי או משהו כזה אז..יש מורים שמלמדים את זה?
הדגש עובר ל3 בעיקרון, פיל שאפלי שכזה, המעברים לא נופלים על הוואן.... באמת שצריך להתחיל מללמוד פראזות ושירים עד שבאמת מרגישים את זה. אבל זה אכן לא מסובך. או בשתי מילים - Bob Marley. אין פשוט מזה.
אז כן זוכרים אותי ..ואת מעשיי עם צבעים ושיערות אממ..יש ברגאיי דברים שאני לא יוכל לעשות רק משמיעה כי תכלס זה על שאפל כזה ולאדע..כמה שיעורים על זה ואני יהיה בקיא אבל אין מוריםהא ? :\ ס'עמק...
בעיקר שלנו [היה ערב רגאי במועדון נענע שאני מנגן בו וכל הזמן מדבר עליו] דיברתי עם המתופף שלהם [איזה מתופף מגניב הוא עושה רגאי לפנים!] והוא הראה לי את הטימפאני שלו - האם זה באמת נקרא טימפאני הוף הזה שרגאייסטים מותחים ממש ממש גבוה והוא עשוי ממתכת ויש לו רק עור עליון? הוא שם אותו במקום פלור ועשה את הצליל הזה שנותנים רגאיסטים שהוא פיץ' גבוה כזה עם תוף מתוח לאללה עשיתי אותו הדבר עם סנר 14" מתכת של טמה רוקסטאר שיש לי בבית וזה מגניה לאללה! [אין לי בשבילו סטנד הושבתי אותו עם רמקול אבל הוא בסדר גם שם הוא סבבה לאללה קצת חלש לצערי...] רציתי לשאול איך אני יכול לפתוח לו את הצליל שיהיה יותר חזק ויותר מהדהד ולא חנוק כל כך? יש מלא אוברטונים שזה מעולה אבל הצליל ממש ממש חנוק... מה לעשות? איך אשאיר פיץ' כל כך גבוה ובכ"ז לא יהיה לי צליל חנוק?