צריך עזרה!

susula

New member
צריך עזרה!

אני עוד מעט מסתפר...וחשבתי על אולי לעשות תסרוקת שבה השיער שוכב...שיש אורך עד העין של הפוני... ושמהצדדים יהיה ממש דק...ז"א כמו מוהיקן...רק שוכב...כמו המוהיקן שיש לאנשים....רק שהוא שוכב... אז השאלה או היותר נכון בקשה שלי....היא מישהו יכול בבקשה למצוא לי תמונה שאני אוכל להראות לספר?... לדוגמה הזמר בלהקה הזאת בזמן ההופעה: http://www.youtube.com/watch?v=CVIhLa-2yp4 שיער כזה הייתי רוצה למשל...

susula

New member
אמממ

אני מצרף תמונה שהיא באיכות ממש חרא שהוצאתי מהקליפ למי שלא ראה...אם מישהו יכול להביא לי תמונה ברורה של תספורת בסגנון הזה אני אשמח מאוד...

susula

New member
סליחה

סליחה שאני מקפיץ פשוט אני חייב עזרה דחוף...

CrazySheep111

New member
נממ

חיפשתי פשוט את הזמר... חיפשתי באתרים אחרים לאמצאתי שומדבר. אם אני אמצא אני אוסיך אתהתמונות מאוחר יותר
מקוה שזה יעזור לך...

susula

New member
תודה...:]

לפחות מצאת תמונות שאני לא מצאתי...חחח...העניין שיש עוד מלא שמסתפרים ככה...פשוט אין לי מושג איפה למצוא תמונה עם תספורת כזאת... תודה בכל זאת...:]...

הכי טוב..קח את עצמך עם הצילום הזה של התספורת

סע לרמת השרון למספרת שי אביטל, תגיד לו שליאורה מהקוסמטיקה שלחה ותברך אותי בכל בוקר... הוא תותח על שיודע לעשות תספורות קוליות חבל"ז... ככר אוסשקין רמה"ש

susula

New member
אני גר בירושלים!

חחח... ואין לי צילום של תספורת..זאת הבעיה...אני צריך תמונה ברורה של תספורת כמו בקליפ...:]... תודה בכל זאץ...

למעלה