צריך עזרה

Warp brother

New member
צריך עזרה

אווקיי אז ככה אתמול עליתי על הסקייטבורד של חבר שלי פעם ראשונה שלי על סקרייטבורד כי אני בליידר מלידה,אבל בכל מקרה החלטתי לנסות קצת סקייט בגלל הלחץ החברתי הזה(כולם משפיעים עליי לעבור לסקייט) קיצר נעבור לחלק היותר חשוב עליתי על הסקייט וניסיתי להביא הולי,עכשיו מה הקטע? יש לי סרטון שמלמד איך עושים הולי ככה שאני יודע איזה "תנועות" צריך לעשות והצלחתי להגיע למצב שהחלק הקדמי של הסקייט היה באוויר ואח"כ נחתתי על הסקייטבורד הכל תוך כדי קפיצה אבל החלק האחרוי פשוט לא התרומם באוויר הוא נשאר על הריצפה אולי לא הצלחתי בגלל שעשיתי את זה במקום ולא ניסיתי תוך כדי נסיעה? או שיש לכם עצה בשבילי בנוגע לזה.. כי ניסיתי ממש הרבה פעמים..

DeadFish

New member
אתה לא "גורף" את הרגל נכון...

תסתכל טוב בסרטון על התנועה של הרגל הקידמית שלו... ותתאמן הרבה...

xflil

New member
שני דברים יכולים לקרות אצלך

או שאתה לא גורף, או שאתה לא קופץ, זאת אומרת, אתה נותן את הפופ, ולא מרים את הרגל האחורית, ואז אתה לא נותן להם לעלות כי הם לא צריכים גריפה בשביל לעלות הגריפה מאזנת את הסקייט ומרימה אות פשוט יותר גבוה אבל תשים לב, רק שניה מהסקייט, תן פופ חזק עם רגל אחת, בקצה בקצה של הטייל, ותראה איך הגלגלים עולים איזה 5 ס"מ.... עכשיו תעלה על הסקייט, תן את הפופ, ובעזרתו בעצם אתה קופץ, אתה כאילו דוחף אותו והוא "מקפיץ אותך" ועל תנסה לגרוף עכשיו, ותראה איך הסקייט עולה גבוה מאוד ועושה סלטה אחורה (אם תעשה את זה חזק מספיק ובאמת תקפוץ מעליו....) הוא כמעט ידפק לך בביצים
עכשיו תעשה אותו הדבר ורק תגרוף לפני שאתה מתחיל עם הגריפה תעשה הרבה את הפופ הזה, כדי שזה יבוא לך בטבעיות תן פופ ובקפוץ..... ותנסה לשים את הרגל האחורית במקום שלה, ולא ללכת איתה אחורה כי זאת בעיה מאוד אופיינית...... בשביל לעבוד על הגריפה, תעמוד על הסקייט, ופשוט תוריד את הטייל עד הרצפה, ואת הנוז עד למעלה ותעמוד ככה, עכשיו תמקם את הרגליים שלך לאולי..... ותגרוף! כמה מהר כמה חזק, יותר טוב, ועדדדדד הנוז........ובאותו הזמן תלחץ יותר על הנוז ופחות על הטייל ותרד חזרה לרצפה........ כל זה אמור ללכת חלק עכשיו תעשה הכל ביחד! עמוד על הסקייט, תן פופ חזק! קפוץ יחד איתו ומהר תגרוף עד הנוז כדי לאזן את הסקייט בעיה אחת שאני זוכר שתצטרך להתמודד איתה , הסקייט התאזן לך הרחק ממך ואתה תנחת רק עם רגל אחת, זה אומר שלא קפצת, נתת פופ, והורדת את הרגל החואיתר לרצפה, ככה, הסקייט עלה מאוד גבוה, כי אין לך על הפופ, אז הוא עלה גבוה...... ולרז וחבריו ככה עונים על שאלה מבינים?! מתן

למעלה