צריך עזרה:

• פותח הנושא YBNS
  • פורסם בתאריך

YBNS

New member
צריך עזרה:

יש איזו פרסומת או סט צילום של משהו שרואים בו את בריטני לבושה בחולצה או שמלה ורודה ויש לה סרט קטן על המצח. היא עם שיער בלונדיני ארוך ובכללי נראית כמו נסיכה (
). נראה לי שגם ג'יימי לין הצטלמה לפרסומת או פשוט הייתה שם על הסט.אין לי תמונה של זה אבל ראיתי את בטלוויזיה פעם אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול קצט פרטים כמו מאיזה שנה זה ולמה זה קשור וגם תמונות או קישור לווידאו...

tali44

New member
נראה לי הוא מתכוון לפרסומת התה.

היה לה שם סרט??

hila546

New member
יש לי שאלה

איפה אתם מוצאים תמונות שלה בגודל כזה?????

YugiBoy

New member
זה נחשב קטן-ביינוני...

יש תמונות בHQ שהן באמת גדולות... יש גלריות שלה כמו GO BRITNEY.... אגב, זה מפרסומת למאבק באיידס?

../images/Emo207.gif מחפש תמונה

מדובר בתמונה ממש ישנה בה בריטני מצטלמת עם שיער חלק ואם אני לא טועה, יש לה מן מטריה או זכוכית כזאת אנערף בתמונה, ויש חתימה על התמונה Britney Spears. תמונה מאוד מוכרת, התפרסמה לה אי שם בסביבות שנה 2000 ככה. מאוד קשה לי לתאר את התמונה, מקסימום אחפש לבד ב- Go Britney.

טוף, שאלות נוספות. *השעה משפיעה עליי* ../images/Emo29.gif

1. שאלה קלה מהפוטו החדש שבריטני עשתה למגזין 'אלור', יוגיבוי מהפורום ערך את התמונה ועשה גראפיקה יפה. איפה התמונה? 2. בערך בסביבות שנות 2004, בריטני בתמונת פפרצ'י כשהיא יוצאת מהרכב, אולי עם אייס קפה ביד, יש לה חולצה אדומה כזאת ונראה לי אולי היא עישנה וקווין היה איתה. מישהו יודע?

למעלה