צריך עזרה.......

leo2004

New member
צריך עזרה.......

שלום......! יש לי מנוע 46 LA הוא מניע רק דרך סטרטר אין לו הרבה קומפרסיה הוא טס הכול בסדר פיתאום יש לי קט וככה זה כל טיסה.... מה זה יכול להיות? תודה לעונים....... לאוניד

leo2004

New member
שחכתי להוסיף

שחכתי להוסיף שמנוע מחזיק סרק יפה ואני מישתמש אם דלק 5%

ram_z

New member
אהלן לאוניד

בימי הראשונים בתחביב הטסתי עם 40LA ודלק 5%. לצערי המנוע לא האריך ימים ומה שאתה מספר זה בדיוק מה שחווה עלי. המנועים האילו בניגוד למנועים אחרים שרצים פה בשוק עשויים מחומרים מעט שונים. למשל במנועי FX/AX הציפוי של הבוכנה והשרוול הינו מכרום בעוד בLA הוא ניקל שככל הנראה עמיד פחות לחום וג'יפה. אם תפתח את המנוע שלך תראה על השרוול כתמים צהובים. הכתמים האילו הם ציפוי הניקל (או מה שהיה פעם ניקל) המקולף שיש לך במנוע. לפני ששולחים אותך לעשות אוברול או להחליף מנוע לגמרי, תנסה לעבור לדלק איכותי 10% ניטרו ותפתח כמה קליקים על הסיכה הראשית. מקווה שעזרתי לך.
בהצלחה. תבוא לספר איך היה. רם

leo2004

New member
תודה יש לי עוד שאלה קטנה

יש לי גם מנוע 46 AX הוא היה לי על היאק שלי ושהעברתי אותו לטריינר כי הLA עשה בעיות אז הוא התחיל להציא הרבה שמן אתה יודע למה זה קורא?

ram_z

New member
רגע....

ה AX יושב עכשיו על הטריינר במקום ה LA? ה-AX מוציא שמן?

juvaknin

New member
אכן רם צודק..

המנוע הזה חלש ולא עמיד לזמן רב עם דלק 5% תעבור ל-10%.. אני אישית ממליץ שתעבוד עם 10% עד שהמנוע כבר לא יהיה משו, ותשמור אותו לחלקי חילוף.. קנה 46AX חדש..

leo2004

New member
יש לי 46 AX אולי אתה יודע למה המנוע ?

אולי אתה יודע למה המנוע ה46 AX שלי מוציא הרבה שמן מהאגזוז

ram_z

New member
כנס...

אם המנוע מכוון נכון אין סיבה שיוציא יותר שמן. אלא אם החלפת דלק ואולי אחוזי השמן שם שונים. אולי פשוט כיוון פליטת האגזוז לא כוון והכל נפלט על טיסן. לא חושב שקיימת סיבה נוספת. רם

leo2004

New member
אמ....

לא החלפתי דלק אני עשיתי הרצה עם 5% (לפני 4 חודשים) אני תמיד מטיס אותו רק אם 5% אולי צריך לכוון את הסיכה

ram_z

New member
לכוון סיכה צריך תמיד.

% ניטרו של יצרן א' לא תמיד מגיע באותם אחוזי שמן מול מטנול שמגיע בחברה ב'. תבדוק את הכוון של פלטת האגזוז. האם אתה משתשמש בדיפלקטור?

ram_z

New member
../images/Emo4.gif מה????

מי אמר לך את השטות הזאת? א. דפלקטור סטנדרטי לא מוריד כוח, בטח לא ברמה כזו שתרגיש. ב. אם 46LA סחב לך את הטריינר, אני בטוח שירידת כח כ"כ לא משמעותית ב 46AX לא תזיז לו! ג. אחרי כל זה, תעשה שיקול מה את המעדיף לסחוב בתיק קילו חומרי ניקוי או דיפלקטור צ'וקומוקו. אחר כך אל תגיד שהמנוע מלכלך זה אתה שלא מנקה!
בהצלחה

YHS

New member
טוב מאד

שהוא מניע רק עם סטרטר. זה יותר בטיחותי.

למעלה