צריך עזרה...

galkraus

New member
צריך עזרה...

מישהו אולי ממכם יודע מה ההיי האט של המתופף של פול אאוט בוי כאילו איזה חברה וכל זה... כמה שאני לא הכי אוהב את פול אאוט בוי ההיי האט שלו פצצה לדעתי... אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה ענק...

dw drum

New member
אחי אל תסתמך על הסאונד הזה

במציאות המצילה שונה משום שבעריכה הסאונד עובר אין סוף שינוים ולכן גם אם תדע את הדגם לא בטוח שעדיין תאהב את המצילה משום שהיא תשמע לך שונה מהסאונד של הקליפ..

galkraus

New member
פשוט אני ממש מחפש היי האט

יש לך אולי משהו להמליץ לי לא יותר מדי יקר שלדעתך יש לו סאונד טוב?

dw drum

New member
אני ממליץ על מצילות טורקיות

אם אין לך יותר מידי תקציב תקנה מצילה טורקית או שתקנה מצילה יד שניה.. בעניין ההמלצה אני ממליץ לך על הייהט בוספורס גולד 13, אני בעיקר אוהב מצילות בריליאנט עם סאונד חותך ולכן אם אתה אוהב טורקיש סדרת הרוק ביט עונה על הדרישות באיסטנבול פחות תמצא סאונד חותך כי המצילות שלהם יותר דארקיות אז יש את אלכימי .. המצילות שאני ממליץ לך עליהן: בוספורס גולד 13,טורקיש רוק ביט 13 , אלכימי 13. שוב זה מה שאני אוהב השאלה מה אתה אוהב איזה סאונד אתה מחפש? תלך למרום בודגוב וחלילית תשמע ומה שאוזן תקבע מתאים לך..

md2g

New member
אני דווקא חושב

שאם אתה מחפש מצילות יותר לרוק כי הצגתה פו להקה של רוק אז ה13 אינץ לא יתאים לך לך על 14 אחי 13 זה יותר ג'זיסטי

md2g

New member
חחח אני מגיב לעצמי זה כאילו המשך של דברי

בכול זואת אני מציע לך ללכת ולשמוע הוא סתם זרק רעיונות וגם זה מהשמיעה שלו ומה שהוא אוהב אתה יכול לעזר בכיוון שהוא נתן לך אבל תמיד תזכור שמצילה אתה צריך לאוהב ואתה תנגן איתה ולא הוא לכן לך תשמע לבד וכבר תחליט.

dw drum

New member
בנאדם הוא ביקש הצעות אז נתתי לו והזכרתי שזה

מה שאני אוהב.. ובכל זאת הזכרתי בסופו של דבר שלא אני זה שיקבע ושילך לחנות וישמע ואז יקנה את מה שהוא אוהב.. ואחי אתה מדבר שטויות 13 לג'אז?! מתופפי הרוק המפורסמים בעולם מנגנים על 13 אז זה ממש לא קשור לסגנון מוזיקה מה שהוא אוהב הוא זה שמתאים לו.

md2g

New member
חחח אחי

אני לא שולל מצב בו מתופף של רוק מנגן עם מצילות בגודל 13 אינץ (שלא תבין אותי לא נכון). אבל הסטאנדרת לרוק בהיהאט הוא פשוט 14 וזה מכיוון ש 14 זה יותר כבד ויותר חזק ויותר "רוקרי" חחח מאשר 13. זה כמו שכשאתה קונה מערכות יש מערכות סטאנדרתיות של רוק ויש יותר פיוגין 12,13,16,22 זה רוק. לעומת 10,12,14,20 שזה פיוגין אם אני לא טועה.

dw drum

New member
כן אבל עדיין

סטנדרט לא קובע חוקים והמון פעמים ה13 עושה את העבודה הרבה יותר טוב הוא יותר קריספי חותך רועש ויושב בול על רוק מאשר ה14 הכבד ..אז אחי אין פה שום עניין של סטנדרט אלא מה שאתה אוהב ומה שאתה הכי מתחבר אליו .. ותאמין לי שאפשר להוציא יופי של סאונד רוקי ממערכת פיוז'ן ככה שההגדרות הם רק בשביל השם ולא בגלל המציאות..

md2g

New member
חחחח ברור הרי בגלל זה גם כתבתי

אחרי ההודעה שלי שאני בכלל ממליץ ללכת לפי שמיעה ולא לפי מה שאנשים כותבים אני בעצמי מנגן פאנק רוק על מערכת בגדלי פיוגין. אבל הסטאנדרת נותן את הכיוון הראישוני זה העניין והוא בכלל מנגן מטאלקור גם אז אני בספק אם ה-13 יספק אותו בכלל.

GhostDrummer

New member
בחור, תצא כבר מהקיבעון הזה של סטנדרטים!

אין כזה דבר סטנדרט! אם נשמע לו טוב לנגן עם הייהאט 18" ורייד 10" זה מה שהוא יעשה! אין כזה דבר ולא יהיה כזה. כל אחד מתופף על מה שבא לו. רוק לא דורש גדלים מסוימים וג'אז לא דורשת גדלים מסוימים. מה שקרה שבשנות ה70-80 הרבה חבר'ה תיפפו עם מערכות מגדלים מסוימים- אז מה? תצאו כבר מהקיבעון הזה.

md2g

New member
אני

לשניה אחת לא אמרתי לו לבחור ב14 לשניה אחת לא אמרתי לו ש 13 אינץ זה לא מתאים אחי אני הבן אדם האחרון המקובע תאמין לי שאני אומר את זה לא סתם אחי אני נגנתי פאנק רוק על מערכת של בייסדראם 16 טמטם 10 ופלור 16 אני המלצתי 14 ואני לאורך כול מה שכתבתי אמרתי כול הזמן שהוא צריך לבחור משמיעה שלו ולא משמיעה שלי ולא משמיעה של זה שהציע 13 אני רק אמרתי שאני מייעץ 14 כי לדעתי זה נותן סאונד יותר "רוקרי" מאשר ה 13 כי ל14 יש יותר נפח יש לו סאונד יותר חזק והוא כבד יותר מה13.

GhostDrummer

New member
נו, כל זה, ובכל זאת אתה משתמש

במושגים כמו 14" זה סטנדרט ברוק ו13" זה לא רוקרי מספיק. אז מה יהיה? פעם הבאה תבהיר שזה לדעתך ולא נכנס לזה בכלל

galkraus

New member
אולי העליתי של רוק אבל בכללי אני די מעדיף

מטאלקור אני לא הכי אוהב פול אאוט בוי העליתי רק בגלל שאהבתי את היי האט של המתופף שלהם...

g d r

New member
איזה שטויות בנאדם!!!!

13 או 14 בהייאט זה כבר עניין של טעם... אני מנגן בלהקת פאנק רוק עם הייאט 13" והוא עושה ת'עבודה בצורה הטובה ביותר... מזה השטויות האלה..

WinterZ

New member
חירטוט אחי.

אני מנגן עם הייהאט טורקיש רוקביט 13 בלהקות רוק/מטאל/פאנק למיניהן במהלך הזמן והוא נשמע פי כמה וכמה יותר מהייהאטים גדולים יותר ששמעתי + יותר כבד מההייהאט שלי של ה-15 אינץ'. הגודל (במצילות) לא תמיד קובע.

למעלה