צריך עזרה

meishar84

New member
צריך עזרה

אבא שלי רוצה לקנות לי אוטו עד 10 K אני מצאתי אופל קדט GLS קופה אוטו ממש יפה ומהיר אפילו שנת 84 לא עושה בעיות עם מנוע 1300S חדש מיבוא . מה אתם חושבים על האוטו הזה וגם אני מתלבט בין אלפא או לנצ´י באותו סכום. תעזרו לי!!!!!!!!!

sronis

New member
נו, מה אתה שואל בדיוק? ענית לעצמך

גם קופה ממש יפה גם מהיר גם לא עושה בעיות גם מנוע חדש מיבוא הכל מושלם, לא?
ברצינות - אל תצפה מאוטו בן 18 שנה לא לעשות בעיות, כמו שאתה לא יכול לצפות לאלפא או לנצ´יה מאותן שנים להיות שיא האמינות (אתה אפילו לא יכול לצפות מהן להיות אמינות באופן סביר...) ואל תשכח שצריך גם לעשות ביטוח, טסט, ויש עוד עלויות אחזקה... רוני

redroze

New member
אחלה של בחירות אח שלי . . . . . .

האופל באמת מיוחדת ושווה, מצאת אחת כזו ?????? אם כן תן לי את המספר, אני לא אתנגד לחמודה כזו . . . . . . אני גם אוהב מאוד אלפאות ישנות, אני "דלוק" על ה-75 ו-90, הבעיה שאלפא מהשנים האלו עושה הרבה בעיות וצריך הרבה כסף לתחזוקה ומוסך אבל אני חושב שהן שוות את זה . . . . . . .

הנסיך.

New member
אל אלוהים! זו אהובתי הראשונה ! קנה!

ואם בא לך ותחזיק אותה שמורה מספיק זמן אני אקנה אותה ממך מאוחר יותר :) אני מאוהב באוטו הזה... הדגם עליו אתה מדבר הוא זה עם ההגה השווה יותר (ועם מד הטורים - אתה יודע מה אופל מהשנתונים האלה עם מד טורים?!?!) . הקאדט הייתה האוטו הראשון שלי - קראו לה לואיזה - והנה תמונה שלה כי אני אולי הכי אוהב את האוטו הזה בעולם) זה אוטו נפלא (תקשיב למנוע כשהוא עולה לסל"ד גבוה... יש לו גרגור אופל אופייני... ) יש לי את הספר היינס שלה אם בא לך לטפל בה לבד... אני אוכל להשאיל לך אותו, ואפילו לעזור לך - בכיף יש לי המון נסיון - עשיתי לשלי ראש מנוע לבד, ושיפוץ מנוע וכל מיני תיקונים אחרים - גדולים יותר ופחות) זה אוטו נפלא, המנוע שלו מוציא - כשהיה חדש לפחות 75 כ"ס והוא נשמע וסוחב נפלא בעיקר בסל"דים בינוניים-גבוהים... הדגם הספציפי שאתה מדבר עליו הוא היקר יותר (חמש או שלוש דלתות?) הוא נמכר לקראת הסוף של הדגם הזה, ונחשב לדגם מאוד מוצלח ושווה. מבחינת התנהגות אני מכיר מכוניות שיושבות טוב יותר, (הרנו 5 שלי למשל..) אבל מבחינת כיף מנהיגה... האופל הזו היא ממש כיף חיים. לחלוטין. אוטו מומלץ ושוב, אתה מוזמן ליצור קשר בכל נושא שקשור לאופל הזו, אני בקיא ומאוהב באוטו הזה...(עם כל הכבוד לזואי - הR5 הנוכחית שלי) בקיצור. אוטו נפלא, גרמני, עם המון אופי (בייחוד הדגם הזה - עם ההגה הקטן יותר, עם 4 זרועות ולא 2) שים לב לשמן, אם הוא נקי ממיים, ותזהר נורא על הראש מנוע ועל גל הזיזים, הוא עדין, ורגיש לנוזל הקירור, (לא מיים - לעולם לא מים) וזהו בסך הכל.... אוטו נפלא. הנסיך. שנזכר עכשיו, אתה יודע שזו אחת המכוניות הראשונות שאין לה כיוון שסתומים. הם עובדים בצורה הידראולית - לחץ שמן... סתם לידע כללי.. וזה נותן למנוע לעבוד נפלא בסל"ד בינוני-גבוה.) אח איזה אוטו נפלא... (ושוב, אם אתה קונה אותה אני : 1. רוצה סיבוב 2. תרגיש חופשי להתקשר מתי שאתה רוצה לחקור אותי על האוטו..

הנסיך.

New member
והנה תמונה של האהובה המדוברת...

והיא עוד הייתה יד ראשונה... של סבא שלי שנתן לי אותה מתנה :*) לרשיון...

הנסיך.

New member
אגב, למעוניינים באלפא ישנה - 75 אני

חושב, יש אחת כסופה למכירה בבאר יעקוב, ראיתי אותה כבר כמה פעמים, ועכשיו היא גם למכירה - מול הבנק... אם זה מעניין מישהו אני יכול לברר את המספר... :)

הנסיך.

New member
אגב, למעוניינים באלפא ישנה - 75 אני

חושב, יש אחת כסופה למכירה בבאר יעקוב, ראיתי אותה כבר כמה פעמים, ועכשיו היא גם למכירה - מול הבנק... אם זה מעניין מישהו אני יכול לברר את המספר... :)

meishar84

New member
לא הבנתם את הכל

התכוונתי לאלפא עד 10 K שזה 33 עד שנתון 91-90 היא יותר טובה מהדגם האחרון של ה33 ???? ובקשר לאופל צדקת לגביי הכל חוץ מהמד טורים ! הגה זרועות ,רעש מדהים וקיקים חופשי

redroze

New member
אם אתה מדבר על אלפא 33 אז . . . . .

חבל לך על הזמן היא לא שווה בעיטה ובעיקר את היחס העדין שאלפות צריכות !!!!!!!!! עכשיו גיליתי שלדוד שלי היה (לפני הרבה זמן) אלפא 33 תלתן (הדגם הספורטיבי) והיא עשתה לו כל הזמן בעיות (כל שני וחמישי במוסך) ומאז הוא לא מסתכל לכיוון של אלפא בכלל . . . . . . .

Gulietta

New member
למה לדבר ככה?

"לא שווה בעיטה" ? לאחותי יש אלפא 33 שנת 84´ תאמין לי זה משהו מדהים, היא עברה הרבה בחיים ועדיין היא נוסעת אחלה ובכלל לא עושה בעיות ג´ולייטה

sronis

New member
מה קורה חיילת? ../images/Emo13.gif

אצלכם זה לא חוכמה, אם משהו מתקלקל אין שום בעיה לתקן, ובטח האוטו מתוחזק למופת... מה העניינים חוצמזה? מצטער שאני לא באייסיק, הוא עושה לי בעיות... אולי בערב... רוני

Gulietta

New member
להזכירך

אני לא חיילת, אני שוטרת ואם תעצבן אותי אני יוציא לך את התעודת שוטר שלי ונטפל בך
האמת שלא היה שום דבר מקולקל ברכב ככה שלא היה מה לתקן אבל אכן זאת לא הבעיה... חוץ מזה שפרצו לה למכונית שבוע שעבר וניסו לגנוב לה את הטייפ (סתם טייפ קקמייקה) ועוד זה טייפ נשלף אבל הם בטח היו ערבים כי הם ניסו לשבור את כל הדשבורד בשביל לקחת את הטייפ המסכן הזה שכבר אמרתי שהוא נשלף! בקיצר גנבו לה נעליים שהיא בדיוק קנתה מדיזל שעלו איזה 500 שקל ושברו את החלון והביטוח שילם את זה
אז זהו
תודה שהתגעגעת... ג´ולייטה

redroze

New member
אני אישית לא כ"כ אוהב את ה-33 .....

וליד הבית שלי יש 33 במצב יותר גרוע מהצרות שלי, חלון שבור, האגזוז נגרר על הרצפה, לפני שבועיים היה עליה פתק של העירייה שהוא חייב להזיז את האוטו (הוא לא זז משהו כמו חודשיים) והוא בטח גרר אותו לחניה שלו והוא כבר יותר משנה מנסה למכור . . . . . . . . . מישהו רוצה את הטלפון ?!

sronis

New member
ברור שהתגעגעתי

באמת התפלאתי שחובבת האיטלקיות החביבה עלי לא נמצאת כבר הרבה באייסיקיו... רוני

meishar84

New member
השוואה

יש לנו בבית אופל קדט LS ולחבר שלי יש דייהו רייסר שתיהם במצב טוב+ מה התכונות של שתיהם איזה הבדלים יש להם וגם איזה אוטו עדיף ??

sronis

New member
לא שאלת את זה כבר????

דייהו רייסר = אופל קדט. טוב, לא בדיוק, אבל יש הרבה יותר ממה שאתה חושב מהקדט בתוך הרייסר. בכל מקרה, הרייסר יותר חדשה ולכן אני מאמין שיש לה יתרונות מסוימים על הקדט. רוני

למעלה