אל אלוהים! זו אהובתי הראשונה ! קנה!
ואם בא לך ותחזיק אותה שמורה מספיק זמן אני אקנה אותה ממך מאוחר יותר

אני מאוהב באוטו הזה... הדגם עליו אתה מדבר הוא זה עם ההגה השווה יותר (ועם מד הטורים - אתה יודע מה אופל מהשנתונים האלה עם מד טורים?!?!) . הקאדט הייתה האוטו הראשון שלי - קראו לה לואיזה - והנה תמונה שלה כי אני אולי הכי אוהב את האוטו הזה בעולם) זה אוטו נפלא (תקשיב למנוע כשהוא עולה לסל"ד גבוה... יש לו גרגור אופל אופייני... ) יש לי את הספר היינס שלה אם בא לך לטפל בה לבד... אני אוכל להשאיל לך אותו, ואפילו לעזור לך - בכיף יש לי המון נסיון - עשיתי לשלי ראש מנוע לבד, ושיפוץ מנוע וכל מיני תיקונים אחרים - גדולים יותר ופחות) זה אוטו נפלא, המנוע שלו מוציא - כשהיה חדש לפחות 75 כ"ס והוא נשמע וסוחב נפלא בעיקר בסל"דים בינוניים-גבוהים... הדגם הספציפי שאתה מדבר עליו הוא היקר יותר (חמש או שלוש דלתות?) הוא נמכר לקראת הסוף של הדגם הזה, ונחשב לדגם מאוד מוצלח ושווה. מבחינת התנהגות אני מכיר מכוניות שיושבות טוב יותר, (הרנו 5 שלי למשל..) אבל מבחינת כיף מנהיגה... האופל הזו היא ממש כיף חיים. לחלוטין. אוטו מומלץ ושוב, אתה מוזמן ליצור קשר בכל נושא שקשור לאופל הזו, אני בקיא ומאוהב באוטו הזה...(עם כל הכבוד לזואי - הR5 הנוכחית שלי) בקיצור. אוטו נפלא, גרמני, עם המון אופי (בייחוד הדגם הזה - עם ההגה הקטן יותר, עם 4 זרועות ולא 2) שים לב לשמן, אם הוא נקי ממיים, ותזהר נורא על הראש מנוע ועל גל הזיזים, הוא עדין, ורגיש לנוזל הקירור, (לא מיים - לעולם לא מים) וזהו בסך הכל.... אוטו נפלא. הנסיך. שנזכר עכשיו, אתה יודע שזו אחת המכוניות הראשונות שאין לה כיוון שסתומים. הם עובדים בצורה הידראולית - לחץ שמן... סתם לידע כללי.. וזה נותן למנוע לעבוד נפלא בסל"ד בינוני-גבוה.) אח איזה אוטו נפלא... (ושוב, אם אתה קונה אותה אני : 1. רוצה סיבוב 2. תרגיש חופשי להתקשר מתי שאתה רוצה לחקור אותי על האוטו..