צריך עזרה

צריך עזרה../images/Emo92.gif

אני רוצה לסדר את אוסף קופסאות הגפרורים. כמה נתוני פתיחה: 1. האוסף נמצא בתוך שקיות. 2. האוסף מכיל כ- 1700 קופסאות. 3. אין לי מקום רב בבית. 4. רצוי שהפיתרון לא יעלה הרבה כסף. 5. שאוכל לראות את האוסף למי שבא לבקר. אני יודע שזה קשה, אבל כל הצעה תתקבל בברכה.

Mercyful God

New member
תעשה קיר קופסאות גפרורים

תתלה על הקירות מדפי עץ לא בעומק טיפה יותר גדול מעומק של קופסא, ותעמיד אותם בשורות.

Mercyful God

New member
אופס הניסוח התבלבל לי

לא עמוקות, בעומק טיפה יותר עמוק משל הקופסאות .

בתי בובות:

יש (או שאתה יכול לעשות בעצמך, אם יש לך קצת כישורי נגרות) בתי בובות מעץ, שנראים כמו רשת שתי וערב של חוצצים מעץ, שיוצרים תאים קטנים בעומק של 4-5 ס"מ, ואפשר לתלות אותם על הקיר (נסה לשאול לגביהם בחנויות כמו "הפנינג"). במחשבה שניה, אפשר לעשות אותם גם מקרטון ביצוע. במחשבה שלישית, אפשר גם לאחסן אותם במגרות מיוחדות, כמו אלה שנראות כאן. ואפשר גם סתם בקופסאות נעליים קטנות, בשאיפה שלא יזוזו יותר מדי (השיטה שלי).

oren*

New member
מתיחת חוטים במסגרת עץ או בין שני

מסמרים על קיר/לוח עץ. את קופסאות הגפרורים ניתן להשחיל על החוטים (קצה אחד של החוט יהיה לולאה שמתלבשת על המסמר, כך שתוכל להוסיף או להוציא קופסאות). לדעתי זה יהיה מיוחד מאוד וייצור אפקט כאילו הקופסאות מרחפות באוויר (תוכל להשתמש בחוט דייג שקוף).

אורן, אתה גאון!

לדעתי, כדאי לך לבחור מקצוע שקשור בעיצוב או גרפיקה או משהו כזה.
הרעיון מדהים.

elcool

New member
היי!

עכשיו שאני חושב על זה.. אני יכול לעשות את אותו הדבר גם המחזיקי מפתחות! רעיון ענק!!

../images/Emo51.gifלכולכם על הרעיונות../images/Emo62.gif

הפיתרון כנראה הוא לעבור דירה ושיהיה לי חדר מיוחד לאוסף (אם דמעות של מלאכים תסכים
). oren - הפיתרון שנתת טוב מאוד, רק הוא מיועד רק לספרורים ולא לקופסאות גפרורים רגילות. אש"י - אם אני אשים את הספרורים/קופסאות גפרורים בקופסאות נעליים, זה קצת דומה לאחסון בשקיות ניילון וזאת לא המטרה. MERCYFUL GOD - הפיתרון לא בר ביצוע כרגע.

ronmerav

New member
ראיתי באיזה מקום:

הדביקו את קופסאות הגפרורים על לוח עץ דק בגודל של 50X30 ס"מ בערך וציפו בצלופן שקוף נגד אבק. אתה יכול להשעין על מדף, או לתלות על קיר, או לשים אותם זה על זה בשכיבה כדי לחסוך מקום כשאינם מוצגים, וכן להחליף את הלוחות התלויים מדי פעם. אני חושב שכדאי להדביק כך שניתן יהיה להוריד בקלות (הצלופן יחזק את הקופסאות למקומן).

oren*

New member
בתור מי שאסף קופסאות גפרורים בעבר

הפתרון מתאים בהחלט גם לקופסאות. העבר את החוט דרך מגירת הגפרורים, יש מספיק מקום לעשות זאת.

למעלה