צריך עזרה!

Israeli Slider

New member
צריך עזרה! ../images/Emo8.gif

שלום לכולם! לפני חודש נודע לי שברחוב שלי (קראוזה בחולון) הולכים לבנות שני מגדלים שכל אחד גובהו יהיה 30 קומות (108 מטר) ושם המגדלים יהיה "מגדלי מקווה ישראל" והיו המגדלים הגבוהים בחולון. הפרטים שאני יודע הם: - בעוד מספר (קטן מאוד) של חודשים יהרס המבנה המגעיל של מכללת נמיר- בצומת הרחובות קראוזה וסרלין ושם יבנו שני המגדלים. - הבנייה תיסתיים בעוד 3 שנים. - יהיו מול בית הספר הגדול ביותר בארץ והיפה ביותר בעולם מקווה ישראל. - 120 יחידות דיור/משרדים בכל בניין. - הבנתי שכבר החלו לבנות את החניון התת-קרקעי של הבניניים. - יס! איזה כיף לי!
ואלו הפרטים המעטים שאני יודע על הפרויקט הזה ואני פונה אליכם בתקווה שתספקו לי עוד מידע, תודה מראש!

SkyscraperMan

New member
אולי זה זה?

מצאתי באיזה אתר פרוייקט בחולון בשם "הקו הירוק" "Green Line" ואפשר לראות שם שני מגדלים גבוהים, אולי זה מה שאתה מתכוון?

SkyscraperMan

New member
אגב, זה פרויקט בית היוצר...

פרוייקט להיי טק בן 47,000 מ"ר בשטח של 21 דונם שלב א´ נבנה והוא כולל כמה מבני היי טק, שלב ב´ זה לתעשייה ומסחר ושלב ג´ של הפרוייקט זה המגדלים באילוסטרציה שמצורפת...

Israeli Slider

New member
../images/Emo104.gif

זה לא פרויקט הקו הירוק-והאם פרויקט בית היוצר מתבצע בחולון? (נישמע מעניין)-אם זה בחולון (בטח באזור התעשייה) אני הודה לך אם תתן לי עוד פרטים.

Man Dark

New member
אני מכיר דווקא פרוייקט

אחר שעומדים לבנות באמצע חולון... אבל תלך לאתר ס"ס (ככה קוראים לו נכון?) ותחפש חולון.. (או שזה היה האתר השני.. אחד מהם...) ותראה יש שם סעיף MIKVE ISRAEL TOWERS .. אולי זה תואם

DerBleistift

New member
חולון עדיין חסרה...

לצערי, בחולון עדיין חסרים הרבה בניינים באתר. כרגע, את עיקר תשומת הלב אנו(אסף ואנוכי), מפנים אל ת"א... בעיקר משום שזה המקום הראשון אליו יכנסו מרבית האנשים, מכיוון וזו העיר עם כמות המגדלים הגדולה ביותר וכן, בשל הנוחות היחסית. (אני נמצא שם הרבה מאד...) לעומת זאת, ערי פריפריה, כדוגמת חולון(ואחרות), נמצאות כרגע בעדיפות שניה, ולו מתוך אילוץ(לא אסף ולא אני, מכירים אותה טוב). אודה לך מאד אם תוכל להעשיר את הידע שלנו על חולון. אם אתה מעוניין, אתה מוזמן לשלוח אלי לתא בתפוז כתובות של בניינים מעל 12קומות בחולון, ואת גובהם בקומות. אם הרעיון מעניין אותך, כתוב לתא בתפוז וארחיב על כך.

SkyscraperMan

New member
בית היוצר יבנה בחולון, כך היה כתוב

באתר ממנו נלקחה האילוסטרציה. ראיתי את הסרטונים וקוראים לזה "הפס-הירוק", חוץ מזה יש בחולון עוד כמה פרוייקטים מענינים שלא ידעתי אליהם שאפשר לראות בסרטון כמו של "מרכזים 2000", יש לי לזה אילוסטרציה אני יראה אותה מאוחר יותר, האדריכלים של "מרכזים 2000" הם יסקי-סיוון. יש לי גם את מוסך השלושה שאפשר לראות אילוסטרציה שלה פה... מה זה "המכון הגיאופיזי"? הוא נראה מעניין...

DerBleistift

New member
אם יורשה לי, אופיר...

מאיפה אתה כזה תותח והכל יודע למצוא ברשת?

SkyscraperMan

New member
ממקורות שמורים../images/Emo13.gif

סתם, יש איזה אתר עם כל פרוייקט שקיים בארץ עם מידע בסיסי עליו ועוד אתר עם מידע... בכל מקרה עברתי ליד בניין מטכ"ל ולכל אלה שלא חושבים שייבנו את הגשר בקריה טעה!, כבר הכינו יסודות שאפשר לראות אותם מהרחוב, צורה של חצי קשת, נראה שיש שם עבודה אבל אני לא בטוח אז אם מישהו יעבור שם עם מצלמה אז שיצלם. אגב, תתחבר למסנגר, יש לך כמה טעויות בסס"ק אבל בכלליות עשית שם עבודה טובה

DerBleistift

New member
עובדה טובה? ../images/Emo6.gif

קריעת תחת, התכוונת.
בכל מקרה, אתחבר ונדבר מחר
... היום, למעשה.

freesbee

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

i know this pictures
it´s funny
many many many towers are build, and the migdal hagan is not finished !!

Israeli Slider

New member
../images/Emo8.gifחחח...

בקשר לזה שביקש שאני "העשיר את הידע שלנו על חולון". טוב אז הינה חולון במילה אחת: כפר. כרגע חולון זה סתם פח אשפה של תל אביב-יש שם לפי ידעתי בניין עלוב אחד בגובה של 12 קומות למגורים (וזה הבניין הכי מגעיל שיש!) אבל הבנתי שעכשיו מתחילים להשקיע בחולון בפרויקטים דיי ריציניים (שאחד מהם, כאמור^, יהיה ברחוב שלי
)

Israeli Slider

New member
תודה....

אבל אני מכיר את הדף הזה הרבה זמן (ובכלל את האתר שלהם skyscrapers.com- חרשתי את כולו, מי לא?) אבל המידע שם זה למעשה כל מה שאני יודע על הפרויקט
(שזה כלום)

Israeli Slider

New member
WOW (כמו שאומרים)

במסגרת מאמצי לחפש מידע על מגדלי מקווה ישראל, נתקלתי בכמה פרוייקטים רציניים שהולכים להיבנות בעירי הקטנה . אז ניכנסתי לאתר של עריית חולון ושם מצאתי סירטי הדמייה על הפרוייקטים שמתוכננים לאזור התעשייה של חולון ואני עדיין בהלהם ממה שראיתי, כי חולון ניראת כאן כמו תל אביב 2, אך לצערי/נו הרב הם לא סיפקו מידע על מגדלי מקווה ישראל
...טוב...להמשיך לחפש.... בקיצר, תיצפו ...(זה יהיה שווה את המאמץ!!!) פרוייקטים 1 פרוייקטים 2 פרוייקטים 3

למעלה