צריך עזרה

אייל25

New member
צריך עזרה ../images/Emo36.gif

מידי יום מופיע לי מסך כחול עם הודעה על שגיאה BFF9DC48 : 0177 לאחר שההודעה עם המסך הכחול מופיעה אי אפשר לחזור לחלונות !!!!! אני צריך לעשות alt+ctrl+delete על מנת להעלות את חלונות שנית במחשב . מה עושים ???? תודה

kitt

New member
המספרים הם כתובת רנדומלית בזיכרון

יחד איתם כתוב גם שם של קובץ, מהו?

אייל25

New member
זאת הבעיה קיט ששם הקובץ אינו מופיע

זה התחיל לפני יומיים , אני לא יודע מה לעשות כבר רשום שאירעה שגיאה ומופיעים המספרים שכתבתי לך ושעלי ללחוץ על alt+ctrl+delete לאתחל את המחשב .

אייל25

New member
לקיט אולי זה יעזור

ניגשתי לSFC והוא מצא לי שני קבצים של חלונות שהשתנו אולי הם הגורם לתופעת המסך הכחול כי אתמול גם קרתה התקלה ובחרתי באימות ושוב הם הופיעו היום אחרי התקלה . אני מצרף צילום מסך של הקבצים מה דעתך יש קשר להודעת השגיאה או שמא אין לקבצים הללו שייכות כלשהי ?

kitt

New member
לא נראה שאילו הקבצים הבעייתים, נסה

להתקין חלונות על הקיים ולראות מה קורה. אך לפני זה נסה לעדכן דרייבר לכרטיס המסך.

אייל25

New member
קיט מה הקשר לכרטיס המסך .?

בד"כ שיש מסכים כחולים ממה זה נובע , דרייברים או התנגשויות ? הבעיה שיש הודעות שגיאה עם מסך כחול אפשר ללחוץ על ESC ולהמשיך אבל עם ההודעת שגיאה החדשה אי אפשר לעבוד רק לאחר ריסיט....

kitt

New member
מסכים כחולים יכולים לנבוע מהתנגשות

חומרה, תוכנה, מדרייברים.... מנסיון דרייבר של כרטיס מסך ידו בכל ויד כל בו, לכן מומלץ קודם כל לעדכן אותו לפני פעולות דרסטיות יותר.

אייל25

New member
ואם הכרטיס ישן ?

הכרטיס שברשותי ati rage llc agp אין להם באתר היצרן דרייבר עדכני למה "מידע מערכת" את כל הנתונים אם ישנם התנגשויות או דרייברים תקולים ?

kitt

New member
בדוק את תאריך הדרייבר שאצלך אל

מול האתר ותראה מה יותר עדכני. בקשר למשפט למה "מידע מערכת" את כל הנתונים אם ישנם התנגשויות או דרייברים תקולים ? לא הבנתי אותו (נראה לי שסרות כמה מילות קישור

אייל25

New member
המממ קיט איך בודקים את תאריך הדריבר

וכן נשמטו לי כמה מילים מההודעה הקודמת אבל מקווה שהבנת

kitt

New member
במנהל ההתקנים קליק ימני על החומרה

מאפיינים->לשונית דרייבר, שם רשום מי יצרן הדרייבר והתאריך שלו. בקשר למשפט בשאלה הקודמת עדיין אני לא מבין מה השאלה בו.....

אייל25

New member
קודם כל תודה קיט ובקשר לאותו משפט

התכוונתי האם מידע מערכת יכול לספק נתונים כמו התנגשויות חומרה או בעיות דרייברים ?

kitt

New member
לרוב לא, מידע המערכת לא בודק את

הרכיבים תוך עבודה אלא רק בעלית המחשב.

אייל25

New member
הבנתי , קיט בקשר לדרייבר של כרטיס

המסך , הגירסא של הדרייבר באתר היצרן זהה לגירסא אצלי במחשב. אז לצערי אין גירסא יותר מעודכנת ... אז מה אתה ממליץ לעשות ? תודה!

kitt

New member
אז לך על האפשרות השניה של התקנת

חלונות על ההתקנה הקיימת.

gos

New member
The inevitable !!!

my advice to you is just format and re install ... tough luck זה במילניום במקרה? כי גם לי הייתה את הבעיה הזאת ואני 5 דקות לפני שאני מפרמט ומתקין אקספי

למעלה