צריך עזרה

rotesh8

New member
צריך עזרה ../images/Emo206.gif

יש לעור שלי בעיה קטנה עם השמש והיא לא עושה לו טוב. אני משתמש בקרם הגנה של ד"ר פישר, בינתיים זה לא עוזר. 1. אני מחפש חולצת רכיבה ארוכה עם מסנן קרינה upf, שרוולים ארוכים. איפה ניתן להשיג ומה המחירים. 2. המלצות על קרם הגנה אחר שאולי יעזור. בכל מקרה, החולצה יותר חשובה כרגע תודה מראש ויום טוב

rotesh8

New member
תודה למי שהתייחס

אבל, עעעעעעעעוווווווווודדדדדדדדד......................

ItsikH

Member
פישר לא משהו למרות שהשתפרו. אני משתמש בסקין גארד, יותר נעים וגם יותר אפקטיבי. מסנן גבוה כמובן. הספריי למיניהם שכביכול מיועדים לספורט גורמים לגירוי.

סקין גארד שורף לי בעיניים

מניסיון שלי NIVEA הוא הטוב ביותר. הקרם של הפנים לא שורף וכמעט לא נוזל. לגוף אני משתמש בקרם לילדים, המליצו לי עליו, בגלל שברכיב יש חשיפה ארוכה מאוד (מבחינת זמן) לשמש.

bike3

New member
רק שרוולי קיץ/ שרוולים ארוכים +שאלה

כמו שאמרו בכתבה שצורפה כאן, ההגנה הטובה ביותר היא המניעה. ומכיון שלא נפסיק לרכוב בשעות היום (למרות שבכל מקרה עדיף לרכוב לפני או אחרי שעות השיא של עומס החום), אני באופן אישי תמיד משתמש בשרוולי ידים לקיץ. שלי בצבע שחור (וזה לא מפריע לי) אבל יש גם בלבן. לגבי הרגלים, בינתים גם הרגלים שלי מתחילות לפתח שני צבעים שונים באיזור שמעל ומתחת למכנס לכן אני שוקל לרכוש מכנסי 3/4, הקרויים בלע"ז גם KNICKERS, האם למישהו יש המלצות על דגם מסוים + מחירים?

rotesh8

New member
גם שאלה

אני מדבר פחות על הצבע שמפריע לי, אלא על ההגנה מהשמש. לבד כותנה רגיל יש מסנן קרינה של 5-8 upf, ז"א לא הרבה. האם לשרוולים שאתה משתמש יש מסנן קרינה כלשהוא בבד או שהם שרוולים רגילים?

bike3

New member
לא יודע את התשובה....

אלה לא שרוולי כותנה, אלא שרוולי רכיבה יעודיים לקיץ של חברת סוגוי. אני לא יודע בדיוק מאיזה חומר הם עשויים כי מישהו הוריד מהם את התווית (אני), אבל אני מניח שזה סוג של פוליאסטר כמו בחולצות רכיבה.

rotesh8

New member
תודה,

אני נכנס לפורום סרטן עור (יש דבר כזה) לשאול קצת שאלות.

למעלה