צריך עזרה

מ א י י ק

New member
צריך עזרה../images/Emo19.gif

היי קוראים לי מיכאל ואני לוחם LEVEL 20 בBROA,למי שיש שחקן בברואה ויכול לעזור לי שיגיב פה ואני אסביר לו הכל!

מ א י י ק

New member
והנה עוד פרטים../images/Emo19.gif

לקחתי את הקווסט של השיער באמוריה ויצא לי משהו שאני לא רוצה,ואני רוצה שמישהו יקח בשבילי את הכרטיס ויעשה DROP עליו ויביא לי אותו, או שהוא יביא לי CASH SHOP כדי שאני אוכל לקנות אחד ולסדר לעצמי את הראש בתספורת נורמאלית,מי שיוכל לעזור לי פשוט מלך!

morosh1234

New member
מצטערת, זה אבוד לך.

לפחות מהאפשרויות שהבאת. לא יכולים לעשות לך DROP על הכרטיס, כי לא תוכלי לעשות את המשימה שוב. אני גם לא בטוחה שאפשר לעשות עליו דרופ, אלא אם כן הוא ייעלם. אי אפשר להביא לך NXcash , אין את האפשרות להביא [Gift] בגלובאל. האפשרות היחידה שלך היא לקנות NXcas, לרכוש כרטיס שינוי שיער ולנסות את מזלך שוב.

מ א י י ק

New member
ועוד שאלה../images/Emo19.gif

הכרטיס שמקבלים ממנה,הוא לא ניתן להעברה בTrade?

morosh1234

New member
אני לא חושבת

וגם אם כן, אין לך אפשרות לעשות שוב את המשימה! כך שלא כ"כ יעזור לך אם יעבירו לך אותו בטרייד.

מ א י י ק

New member
אבל אני יכול לקחת אותו../images/Emo19.gif

ויש לידה עוד 2 אנשים,ולשנות מהם שיער,או שבכלל לקחת אותו (אם הוא יעבור בTrase) להנאסיס ואז שם ללכת למספרה ההיא XD

morosh1234

New member
לא הבנת ../images/Emo13.gif

הכרטיס שהיא מביאה לך הוא רק לאמוריה, ורק להיא שממנה קיבלת את הכרטיס. 90% שאי אפשר להעביר את זה בטרייד. אחרת גם היו מוכרים אותו בחנויות וכאלה.

אי אפשר להעביר אותו או..

לזרוק ולקחת הוא משמיד את עצמו. והוא בן....נכון מיכאל?

morosh1234

New member
על איזה כרטיס את מדברת?

הכרטיסים החדשים שנמכרים בחנויות רגילות? הם נמכרים בחו"ל, לא ניתן למצוא חנויות כאלו בישראל, אלא אם כן יש לך משפחה בחו"ל שיוכלו לקנות לך כרטיס כזה. ובעיקרון לא יכולים לקנות בשבילך, כי אין את אפשרות הגיפט כמו שאמרתי מקודם.

somebodddy

New member
גם אם איכשהו תצליח להשיג כרטיס כזה

שכמו שאמרו לך - הוא בלתי אפשרי - יצא לך שיער דפוק אחר...

למעלה