צריך עזרה

roi19881

New member
צריך עזרה ../images/Emo10.gif

הפנדר סטראט נפלה לי על הריצפה איכשהו :\ ומה שקרה זה שהציפוי (בצבע שחור) התקלף כתוצאה מהנפילה (המקום זה בערך ליד איפה שמכניסים את הכבל והחיבור של הרצועה). בערך סנטימטר אחד של ציפוי התקלף מהנפילה ככה שזה לא משהו גדול. אפשר לעשות משהו עם זה או שזה אבוד? ואם כן, כמה יקחו לי יחסית לקילוף הקטן (אמרתי שזה רק סנטימטר?
)

the legacy

New member
הכי פשוט במקרה הזה

זה שתשאל מאימא/אחות לקה שחורה, ותעבור על מה שנשבר עם זה. תעשה את זה בערך שלוש פעמים, כשכל פעם אתה נותן ללקה להתייבש מול מאוורר כמה דקות.

tomsoier

New member
בעיקרון תמיד אפשר לעשות משהו אבל..

לא שווה לגעת בזה. תיראה בזה את החתימה שלך על הגיטרה. אני יודע שזה מבאס גם לי זה קרה פעם אבל כדי לצבוע דבר כזה צריך ליצבוע את כל הגיטרה שזה עסק יקר ולא מישתלם בגלל מכה כזאת. אם זה ממש מפריע לך לעין אתה יכול לצבוע את זה עם איזה לורד שחור או משהו כזה. ודרך אגב רק תידע שאין לזה שום השפעה על הצליל. ולהבא תשים לב טוב על הפנדר שלך. ואם אתה רוצה להתעודד אתה יכול להסתכל על גיטרה כמו של SRV וכו'.

gillad e

New member
חפיף

כמה שיותר חרוש יותר טוב. לפחות ככה זה עובד עם הגיטרות שלי.

The Walrus

New member
לא נורא

כל עוד זה לא משפיע על הגיטרה... לדוגמה הגיטרה של דייויד גילמור, קדחו בה חורים, מילאו אותם מחדש, החליפו לפחות 6-7 צווארים, ואת כל האלקטרוניקה לפחות פעמיים, והיא עדיין גיטרה טובה. וכן, היא גם מאוד שרוטה...

למעלה