כמו הרבה אחרים החלטתי להיות אספן של בולי ישראל. ולמה לא? אחרי שעברתי על כל הבולים שיצאו בישראל בקטלוג התברר לי שיש לנו הרבה במה להתגאות. חוץ מזה שהבולים הישראלים הם הכי יפים, הם גם מלמדים הרבה על ההיסטוריה שלנו, וזה דבר חשוב לדעתי.
ו- 30% (הזולים יותר כמובן...) הוספתי בעצמי. השקעתי על היום לא יותר מ- 2,000 ש"ח בבולים, ותראה לאן הגעתי... גם אתה יכול! כנס לחנות בולים ו"תשרוף" לפחות 10 שנים שלמות, ובגרושים. תמיר.
אני ממליץ לך להשלים מהר חורים!!! מה הבול הישראלי הכי יקר שלך? שלי: 1. מוזיאון דואר 91' לא מנוקב, 2. ארדון 90' לא מנוקב, 3. קונטרס מהודר 50 למדינה 98'. שלושתם ביחד שווים כאלף שקל לפי הקטלוג. תמיר.
יש לי בול ישראלי כזה יקר, שאם הייתי מוכר אותו הייתי יכול לפנק את עצמי אחרי זה בטיסה ללונדון וקנייה של מסטיק בפיקדילי, אבל רק אם הייתי משלם מכספי על הטיסה ללונדון. אגב, היית מאמין שמשנת הולדתך אין לי ולו בול ישראלי אחד? יכול להיות שהשרות הבולאי שבת באותה שנה?
כנראה שיש משהו באויר עכשיו ... גם אני סידרתי את הבולים במוצ"ש וכמובן שנמלאתי אכזבה רבה מאוד לנוכח העובדה שיש לי בקושי 10 (!) אחוז ממה שהונפק אבל .. ואבל גדול - האוסף הממוקד שלי הוא בנושא " מועדי וחגי ישראל + ימי זכרון ועצמאות " ולכן אני קונה מידי פעם מה שחסר לי וכך משלים את האוסף העיקרי ומניח בצד את תחושת האכזבה ע"י הצבת יעד אחר להשלמה..... גם אני צריך לסגור פער של שנות השמונים והתשעים ......בעיקר בתחום המועדים (אני מעדיף אמנם שכל הבולים יהיו MNH עם שובלים אבל יש לי סדרות "מעורבות" ..) בעיקר בגלל הסיבה שהאוסף היה רדום בארון עד שהבת שלי התחילה לאסוף לאחרונה וגם בגלל שלא היה לי כ"כ כסף פנוי לרכישות השוטפות . אכן. אני מסכים איתך - בולי ישראל בכלל וגיליוניות הזכרון של ישראל בפרט הם הפריטים הבולאיים הכי יפים בעולם !! (על סמך מעט הגיליוניות שיש לי ... ) אגב - אריק - אולי נעשה משאל / סקר לבחירת הבול/גיליונית הישראלי היפה של כל הזמנים ? - אני חושב - לאחר התלבטות קשה - שהגיליונית - "3000-לירושלים" הכי יפה . (באתר של רשות הדואר אגב עושים כזה משאל שנתי ...) אגב - בעניין מועדים - מי שמעוניין "להפטר" ממעטפות "מועדים לשמחה" - אשמח לקבלן . תודה . ערב טוב לכולם איציק