צריך עזרה ! D:

צריך עזרה ! D:

למי שזוכר, פרשתי ממייפל לפני כמה חודשים, ופתאום מתחשק לי לחזור, וזה גם אחרי שפעמיים האקרים גנבו לי את כל המאות מילים שהיו לי וכל החפצים הטובים, כך שלא נשארתי עם כלום. כדי שלא יפרצו לי שוב חשבתי על לפתוח משתמש חדש עם אימייל חדש והכל.. עכשיו לבעיה - דבר ראשון אני לא יודע איזה שחקן כדאי לי ואיזה סוג - האחרון שהיה לי זה פיראט, ואני לא אוהב קשתים וקוסמים, איזה סוג של דמות כדאי לי ולמה? ודבר שני, לפי סוג הדמות, אני לא יודע באיזה אביליטיז להעלות ובאיזה סקילז כי פשוט שכחתי כמעט הכל.. מי שרוצה לעזור - שירשום לי איזה סוג ואיזה דמות כדאי לי לפתוח ולמה, ובאיזה אביליטיז וסקילז להעלות. תודה לעוזרים!!

היי. ../images/Emo13.gif

אם תוכלי לכוון אותנו יותר לאיזה סוג של דמות לפחות את אוהבת...
כי אם לא, כל אחד פשוט יציע לך פה את העבודה הספציפית שיש לו...
בכ"א אם את לא אוהבת קוסמים וקשתים אני מניחה שאת אוהבת דמויות חזקות. ככה שעולים לי בראש גנבים ולוחמים. שתי העבודות חזקות מאוד.
אני לא יכולה ממש להציע לפרטי-פרטים, איזו עבודה ספציפית מבין השתיים, כי אני לא הכי מבינה במי הכי חזק וכו'. לפי דעתי, מגנבים-שאדוורים מעולים וחזקים, ואני פשוט לא אוהבת את העבודה הזו-נייט לורד...לא יודעת למה.
לוחמים-אני כמעט בטוחה ב100% שהירו הוא הלוחם הכי חזק. בקשר לסקילים וAP, אני לא יכולה ממש לענות, מקווה שמישהו יעזור לך יותר.

למעלה