צריך עזרה תפירתית

eitanuka

New member
צריך עזרה תפירתית

אהלן, תקנתי מכונת תפירה ישנה שמצאתי "fridor" היא אדירה. וזה כיף גדול לתפור. אני מחפש תרגילים שימושיים לתפירה למתחילים. דברים פשוטים שאני יכול להתחיל איתם אבל אולי גם ללבוש אותם אחר כך.. בנתיים אני תופר פאצ'ים לתיק שלי... איך נגיד אני יכול לתפור מכנסיים? החלום שלי זה לתפור לעצמי חליפה. אבל יש זמן... מה אתן אומרות? תודה

eitanuka

New member
עוד משהו

אם משהי צריכה עזרה בעריכת וידאו או כל מה שקשור לזה, אז אני הבנאדם לשאול. ..

innocence

New member
אני בעד שתקנה בורדה

זו חוברת עם גזרות ברמות שונות. לצערינו בורדות עם בגדי גברים הן יותר נדירות, אבל יש כאלו. לדעתי השיטה הכי טובה היא לקנות חוברת שכזו ולתפור את אחד מהפרוייקטים שם (הם מחולקים לפי רמות קושי). בכל מקרה בהצלחה! נשמח לראות דברים שתפרת:)

innocence

New member
המגאזין בורדה נמכר ברשת סטימצקי.

יוצא כל חודש (שים לב שיש בורדות בכמה שפות - אנגלית, גרמנית ורוסית לרוב, אני ממליצה בתור התחלה לבחור אחת בשפה שאתה מכיר כדי להקל על ה"מפגש הראשוני" עם חוברת גזרות שכזו:)). יש גם אפשרות ללכת לחנויות יד שנייה ולחפש שם מוזלות מחודשים קודמים.

בדיוק בחוברת של החודש (מרץ)

מתפרסמים מס' דגמים לגברים, ביניהם ממה שזכור לי חולצה מכופתרת, מעיל טרנץ', ואאל"ט גם מכנסיים. בנוסף אם אין לך בעיה עם הדפסה של כמויות גדולות יחסית של דפים, ויש לך קצת סבלנות וזמן עודפים, ניתן להוריד גזרות מהאתר הזה www.burdastyle.com מדובר בקבצי PDF, שלאחר ההדפסה יש סימונים על הדפים שמראים איזה דף מתחבר לאיזה דף, ולסיכום מתקבלת פיסת נייר גדולה עם הגזרה. בד"כ גם מצורפות לגזרה הוראות תפירה באנגלית. לאחר שתקנה בורדה ובטרם תתחיל במלאכה, מומלץ בחום לקרוא במאמרי הפורום אודות העתקת גזרה מבורדה, בחירת מידה, סימנים מוסכמים וכו'. וכמובן ברוך הבא, אני תומר, ואתה מוזמן לפנות בכל שאלה. ב-ה-צ-ל-ח-ה-

eitanuka

New member
אוקיי מצוין

בדיוק חפשתי כזה בחינם להורדה באינטרנט תודה

innocence

New member
באמת? יש בגדי גברים בבורדה החודש?

אני אלך להסתכל! אני שונאת להוציא 45 שקלים על בורדה, אבל אני צריכה לפחות קצת גזרות של בגדי גברים (לתחפושות של החבר XDD)

למעלה