צריך עזרה שוב

צריך עזרה שוב

הכל הסתדר עד השלב של הקידוד בתוכנה TMPGENC. שומעים סאונד נהדר, אבל אין תמונה אני צריך שתסבירו בדיוק את כל ההגדרות בתוכנה בבקשה. אחרי 11 שעות של קידוד, לא האמנתי שאין לי תמונה .... איזה בעסה בבקשה תסבירו לי מה הקטע.

URNFS

New member
>>>

תצרוב את זה על RW ותבדוק אם זה עובד.אם לא....זה RW,אז לא הפסדת כלום.

אין קשר לאיזו מדיה לצרוב

מה הקשר למדיה ? ייתכן שמהדיסק הקשיח זה לא פועל ומדיסק צרוב כן ? לא נראה לי בכל מקרה... העסק פשוט לא עובד

URNFS

New member
*מרגיש מבולבל..

למה אתה רוצה לעשות את זה לVCD? כדי לראות את זה בDVD הסלוני,לא? אז אם תצרוב את זה ותבדוק בDVD אם זה עובד. מה אתה סתם רוצה בלי סיבה לעשות את זה לVCD? זה פשוט טפשי...

אל תרגיש מבולבל לחינם

אחי אל תתבלבל לך סתם ראשית, אתה צודק, אני צורב כדי לראות ב DVD הביתי שנית, אני מניח שאם אני לא רואה במחשב, למה שזה יעבוד ב DVD ?

URNFS

New member
למה? למה?

כי הDVD לא צריך מקודד.והמחשב כן. זה למה.

URNFS

New member
אגב..

אתה בטוח שקידדת כVCD ולא כSVCD?כי אם בטעות עשית SVCD,אז זה יסביר למה אתה לא רואה תמונה.

URNFS

New member
אני אסביר זאת בפשטות:

כשלחצת על LOAD בTMPGENC בחרת Super VCD או רק VCD?

אחי, סיבכת אותי לאללה

מה שפשוט בשבילך, לא בהכרח הוא כזה בשבילי אני בכלל לא עושה LOAD אלא פועל על פי האשף. הוא מראה לי את שני הקבצים שהפרדתי, אני טוען אותם ומתחיל בקידוד

URNFS

New member
><><><><

אני לא משתמש באשף כי אין לי אותו (גרסה ישנה של התוכנה,הגרסה החינמית..) אז אני לא יכול לעזור לך.מצטער.נסה להסתדר ללא האשף.

webmasterN

New member
אתה תסביר לנו מה עשית

בדיוק בתוכנה. כל ההגדרות צריכות להישאר על Defult ללא שינוי חוץ ממה שמתואר במדריך. ואגב 11 שעות נראה לי טיפה יותר מידי - איזה מחשב יש לך?

תשובה

לא נגעתי בהגדרות למעט מה שמתואר במדריך שנית, יש לי מחשב P III 500, נראה לא רע על פניו. כנראה שמשהו בהגדרות לא תקין. את הווידאו בנפרד עם התרגום אני רואה, וגם את האאודיו אני שומע היטב. את המיזוג ביניהם אני לא מצליח לעשות.

webmasterN

New member
נכון שהצעתי במדריך

לקודד תחילה לכמה דקות ואז להפסיק כדי לראות שהכל בסדר ? תנסה שוב.

webmasterN

New member
אופס טעות הכנסתי את ההצעה

למדריך אחר, סליחה . נסה שוב לשלב את הקבצים ב-TMPGEnc .

אז ככה

בשלב הראשון סינתי את PAL באפשרות של VIDEO CD. אחר כך טענתי את קובץ הווידאו עם התרגום שיצרתי ואחריו את קובץ האאודיו שיצרתי. משם עם NEXT עד הסוף. האם זה בסדר ?

למעלה