צריך עזרה קטנטונת

ח י י ד ק

New member
צריך עזרה קטנטונת

אנשים שלום אולי יש מישהו ממכם שיוכל לעזור לי קצת יש לי מכשיר MIO 180 שקיבלתי והדבר היחיד שיש לי בשבילו זה כבל USB אני רוצה לחבר את הMIO למחשב ואני מקבל הודעה שהוא צריך דרייבר מסוים מכיוון שהמחשב מזהה אותו כ SMART PHONE קראתי קצת בפורום שלכם והבנתי שאני צריך להתקין אותו למחשב עם איזו שהיא תוכנה מסויימת ואז המחשב יזהה לי אותו ואני יוכל לראות את הקבצים שבתוכו דרך המחשב. את התוכנה חיפשתי באתר של הMIO אבל לא מצאתי שום תוכנות או דרייברים למכשיר שלי אז אולי מישהו ממכם יודע איפה אני יכול להוריד תוכנה לMIO 180 ואם לא או שאין אתר כזה דבר אחר שיוכל לעזור לי הוא אם מישהו יסביר לי איך אני פשוט מוחק קבצים דרך הMIO עצמו קבצים כמו שירים ששמו עליו או הקלטות שהקליטו ואין בהם עוד שימוש או כל קובץ אחר תודה לכל מי שעזר או יעזור

ח י י ד ק

New member
אנשים עוד עזרה קטנטונת

קודם כל תודה למי שעזר לי מקודם זה באמת עזר לי וגם הצלחתי להתקין את התוכנה של נאבאגו בכל אופן תודה על זה מה שכן יש לי עוד בעיה קטנטונת המכשיר שלי באנגלית ואני לא רואה שום אפשרות להוסיף עברית כאילו מותקנת עליו מערכת הפעלה באנגלית מה שכן שאני נכנס לאתרי אינטרנט מסויימים אני רואה חלק עברית וחלק ג'יבריש למישהו יש מושג איך אפשר להוסיף פונטים או להוסיף את השפה העברית למכשיר ? כי כשאני בודק באפשרויות שפה אני לא רואה עברית בכלל תודה למי שעזר ואגב המכשיר שלי הוא MIO 180

AYELET1

New member
חיידק יקר- אנא שרשר את כל שאלותיך

וקרא את תקנון הפורום. עברית עליך לקנות במיטב מצלצליך ושקליך.

למעלה