צריך עזרה קטנה

צריך עזרה קטנה

אני הרבה זמן רוצה להחליף עורות ואני מנסה למדוד את התופים שלי ומשום מה יוצא לי מידות לא הגיוניות אני צריך שתסבירו לי פחות או יותר איך אני מודד את העור של התופים שתצא לי מידה הגיונית? כי אני חייב להחליף עורות והרבה זמן לא יוצא לי הגיוני אני אשמח אם אני תעזרו לי אחים שלי תודה....

תמדוד באינצ'ים לא בסמטימטרים

מקצה אחד של הבארינג אדג' יענו השוליים של התוף (לא החישוק יענו רים) או שתקח את את הטום הקטן לחנות ועל פי זה שיאמרו לך תקנה סט עורות... הסנר והפלור הם לרוב אותו גודל במקרה של פיוז'ן ככה שזה לא נורא והגדלים בדרך כלל קופצים בשני אינצ' למעלה לדוגמא 8 10 12 13 14 16 18 זה הגדלים במערכות

drums123

New member
נראה לי שבלבלת את הבחור.

בדר"כ יש שתי אפשרויות: או שיש לך סט פיוז'ן או שיש לך סט רוק (מבחינת גדלים) סט פיוז'ן הוא: 10" (טום קטן) 12" (טום גדול) 14" (פלור טום) 14" (סנר) 20" (בייס דראם) סט רוק לעומת זאת: 12" (טום קטן) 13" (טום גדול) 16" (פלור טום) 14" (סנר) 22" (בייס דראם) זה מאוד פשוט- אם ההפרש בין הטמטמים שלך יוצא 2.5 ס"מ אז יש לך סט רוק. אם ההבדל הוא 5 ס"מ יש לך פיוזן. או פשוט למדוד ולחלק את מה שיוצא ב 2.54 ולראות כמה אינצ' יוצא. לדוג'- אם יש לך סט גדלי פיוז'ן אז הטמטם הקטן שלך הוא בקוטר 25.5 ס"מ בקירוב. That's All The Story..

drums123

New member
אני יודע (על בשרי../images/Emo13.gif) אבל פיוז'ן אמיתי זה עם

20" כי בדר"כ עם 22" זה פחות נוח\פרופורציונאלי. אבל אתה לחלוטין צודק. גם לי יש פיוז'ן עם 22".

למעלה