צריך עזרה קטנה

The Exorcist

New member
צריך עזרה קטנה

חבר טוב שלי קיבל לידיו גיטרת מרטין מדגם M36 (לפחות זה מה שהוא אמר לי טלפונית) אני צריך מידע על הדגם הזה ומחיר. טודא.

mocko

New member
עכשיו התחלנו לדבר !!

ה M36 היא גיטרה אקוסטית מקטגוריית ה grand auditorium ( מבחינת הגודל ) , מה שאומר שהיא יחסית בעלת גוף גדול , אבל לא Jumbo . בערך בשנת 1977 יצרו את ה M38 הראשונה , ומסוף שנת 78 \ תחילת 79 מייצרים את ה M36 . הוא יודע מאיזו שנה הגיטרה ? הצדדים והחלק האחורי של הגוף אמורים להיות מרוזווד אינדיאני , ה soundboard אמור להיות sitka spruce ( מין סוג של עץ אשוח ) . הצוואר אמור להיות רוזווד עם אבוני או רק רוזווד . אם אני זורק מחיר זריז בלי לדעת מאיזה שנה ובהנחה שהיא משומשת ונמצאת במצב טוב ( אפילו מאוד ) - אז אפשר למצוא בארה"ב בבערך 900 - 1300 דולרים . שוב , מאוד תלוי במצב ובשנה .... אם בינתיים אין לכם מה לעשות איתה , אני מתנדב לעשות לה קצת בייביסיטר

The Exorcist

New member
הוא קונה אותה

הוא מת למרטין וחבר שלו הביא את הגיטרה הזאת מארה"ב. יש לו איבנז ג´אם קוסטיום אלוהית ועוד גיטרה חשמלית (לא זוכר את החברה) שנשמעות פשוט מצויין, כל הגיטרות האחרות שלו הן אקוסטיות וקלאסית (8 גיטרות סך הכל) ויש לו בחדר מגבר מנורות יפיפה של מרשל.

mocko

New member
מרטין איכותיות

במיוחד עבור ליינים של גיטרות שמיוצרות ב"ייצור המוני" . אבל שלא יקנה רק בגלל שזה "מרטין" . הוא ניסה את הגיטרה ? איזה עוד אקוסטיות הוא מחזיק ?

The Exorcist

New member
יש לו אקוסטית אחת שאני נורא

אוהב. של אוביישן, משהו משהו...גם עתיקה...כל הגיטרות שלו עתיקות. והוא לא קונה בגלל שזה מרטין, אין מה לדאוג. אולי תוכל לראות אותו איזה יום מופיע בבארבי (אני אתן תאריך שיהיה לי) קוראים אותו ארז סוטו.

mocko

New member
אין בעד מה

אני אשמח לראות אותו מופיע מתישהו

yoni162

New member
תגיד...

זה נכון מה שאומרים על ה-Inlays בגיטרה הזאת? שהם מפלסטיק ויורדים בקלות?

mocko

New member
לא מצלצל מוכר

אתה מדבר על דגם ספציפי של מרטין ? לא שמעתי על תופעה כזו במרטין .

למעלה