צריך עזרה קטנה

N I R VA N A

New member
צריך עזרה קטנה

יש למישהו את הטופס הזה שמקבלים אחרי שנכשלים?? אם כן אתם יכולים לעלות אותו לפורום?

DOR LTD

New member
בבקשה

N I R VA N A

New member
תודה רבה לכם!!

תודה לכל מי שעזר... רק חבל שלא מבינים את כל מה שכתוב שם (קצת מטושטש) אבל גם בסדר... תודה רבה לכם על העזרה!!!!!!

N I R VA N A

New member
o.k הנה כל מה שלא הצלחתי להבין:

בחלק של השליטה ברכב: מספר: 4. 5. 10. 12. 14. 16. בחלק של התנועה: 6. 8. 9. 12. 14. 15. בחלק של הדרך: 3. 4. 11. מקווה שתוכלי לעזור

הנה.. נ.ב. - אני אנסה לסרוק שוב..

בחלק של השליטה ברכב: 4. החלפת הילוכים במועד 5. זינוק בעליה 10. עצירת מטרה 12. התייחסות למחוונים ואמצעי אזהרה 14.נסיעה לאחור בזווית בתומך/אוטובוס/כבד 16. שמיניות בחלק של התנועה: 6.מהירות 8.שמירת רווח לפנים ומהצד 9.אומדן רוחב לצדדים 12. ירידה לשול עקב מטען או מעלה 14. שימוש בטכוגרף 15.התייחסות לשלוחה קדמית ואחורית באוטובוס בחלק של הדרך: 3. מיקום במפגשים 4. שמעת בנתיבים (שיוט) 11.נהיגה בדרך צרה

כן:(

ושוב אני מדגישה - הוא המציא הכל!
ולמקרה שתהית - לא, עדיין אין לי רישיון.. למרות שבאמת ובתמים מגיע לי! פשוט אין לי מזל

NBGirl

New member
תתנחמי-

לי לקח חודשיים (פחות 3 ימים) מהטסט הראשון לטסט השלישי
. יהיה טוב!

מילא הכישלונות, אבל העובדות ש:

*אני מתגייסת עוד 3 שבועות *העובדה שאוזל לי כמעט הכסף.. *שבאמת לא הייתה כל סיבת להכשיל אותי באף אחת מבין 2 הפעמים מלחיצות ומדכאות נורא..

NBGirl

New member
אני ממש מבינה אותך.

הכישלון בטסט הראשון בא אליי משום מקום! הוא לא נגע לי בהגה, לא בלם אותי, לא העיר לי על שום דבר (!) והכשיל אותי.

אותי, לעומת זאת, הוא כן בלם -

בלי סיבה.. רק התחלתי לנסוע...וכבר התחיל..
(והעיר וכמעט נגע לי בהגה..Rrrrrrrrrrrrr) *וגם בשני זה לא מוצדק לדעתי.. ממש אבל ממש לא!

למעלה