אני עיוור צבעים, כך שזה לא ממש משנה לי. אבל..
ההעה כאן על יצירת האווירה היא בול במקום. השאלה שאתה צריך לשאול היא לא "מה יותר יפה?" אלא "איזו תחושה זה יוצר?" אז אתה צריך לשאול את עצמך איזו אווירה ותחושה אתה רוצה ליצור אצל השחקן, בהתאם לעלילה ו\או הרוח של המשחק שלך. היופי הוא משני (למרות שהוא חשוב) לעומת התחושה שאתה יוצר אצל השחקן. It's all about the experience. בקשר לHUD שלך (בזה אני דווקא מבין יותר מבצבעים
): יש לך כל מיני נתונים חשובים בחלק התחתון של המסך, שזה טוב, אבל לפעמים בזמן האקשן השחקן לא רוצה להוריד את העיניים מהכוונת. זה יכול לעלות לו בחייו. אני לא יודע מספיק תכנות כדי להעריך כמה עוד עבודה זה, אבל אם תוכל לעשות איזשהו חיווי
על הכוונת, זה יכול להוסיף מאוד לממשק שלך. אני נתקלתי בכמה שיטות לעשות את זה: מספרים שמייצגים את הנתון, מד קטן שדומה למד הגדול בתחתית המסך, וכו'. קח השראה ממשחקים גדולים בשוק (לא עולה לי כרגע). בכל אופן, החיווי על הכוונת לא צריך לבוא על חשבון החיווי בתחתית המסך. כל המרבה מידע לשחקן, הרי זה משובח. ושאלה לא קשורה: ראיתי הרבה חבר'ה פה שמעלים דברים שהם עשו לפורום בפורמט טקסט, ולא הבנתי איך אני אמור לגרום לזה לרוץ. מה אומרים?