צריך עזרה עד הבוקר

nir hadar

New member
צריך עזרה עד הבוקר

שלום למי שער. אני צריך עזרה !!! עשיתי טעות נוראית, והצבתי לחברה שלי אולטימטום, שבסופו אמרתי לה להתראות. מאותו היום אני לא ישן טוב, ומבין את עומק הטעות. הייתי אצלה שלשום ואמרתי לה את זה ושאני לא מוכן לוותר עלייה. מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר אותה אלי???? היא האהבה הכי גדולה, טובה ויפה שהייתה לי . אשמח לתגובות בשעה הקרובה, או אקרא אותן בבוקר. ניר

lolita275

New member
ניר ...

לך אליה ..קנה לה משהו יפה תכתוב משהו..תסביר ...את עצמך 1!!! עוד מעט חג האהבה ..תכין בשבילה משהו מגניב... שיהיה בהצלחה... ותלמד לקח לא מציבים אולטימטום במערכות יחסים ...זה לא לעניין ...

A d i 23

New member
לא כל כך הצלחתי להבין..

כי לא ממש סיפרת וגם אתה לא ממש ברור.. אתה כותב שהיית אצלה שלשום, אמרת לה שטעית ושאתה לא מוכן לוותר עליה.. אבל לא ציינת מה היתה תגובתה ?! בכל אופן, חוץ מלדבר איתה, להסביר לה, ולקוות שהיא תבין אותך, לא חושבת שיש עוד מה לעשות.. בכל אופן, אתה מוזמן להרחיב.

nir hadar

New member
התגובה שלה הייתה

בהתחלה תלך מפה, אבל זה היה צפוי (מתוך הלם ולתץ ממני). בהמשך היא אמרה, שאהייה בטוח, שהיא תחשוב על זה

nir hadar

New member
אני מתכוון להגיע אליה היום בצהריים

ולהצהיר שוב את אהבתי ואת כוונותי. זה נשמע הגיוני אחרי 72 שעות לאחר, שאמרתי לה את זה עם פה יבש ודופק של 180 בערך?

אתה מרגיש שאתה צריך

להוכיח לה שאתה אוהב אותה? אתה זורק אותה, מציב לה אולטימתום ואחר כך חוזר אליה להגיד לה שאתה בסך הכל מאוד אוהב אותה והכוונות שלך טהורות. אחלה... לי נראה שאתה ממש לא סגור עם עצמך בנוגע אליה.

או

חחחחח שאני קצת מסטולולו והרחקתי לכת בתגובה הקודמת, מאחל לך בהצלחה, באמת. אתה עושה נכון שאתה הולך אליה, זה הדבר הנכון לעשות, אל תשכח לקחת איתך פרח ( לא פרחים, ככה זה יותר אישי ), אולי תקנה לה איזה ספר שהיא אוהבת... ובאמת בהצלחה לך.

nir hadar

New member
תודה לכולם

שלחתי זר צבעונים עם מכתב קצר, וקיבלתי SMS שאני מפרש אותו כאופטימי. עוד שעה אני אתקשר (חזרתי עכשיו מאימון). בכבכל מקרה, אני מאוד סגור על האהבה שלי אליה ועל הרצון שלי להיות איתה. כנראה שפחדתי. מקווה לטוב יותר מאוחר. ניר

nir hadar

New member
../images/Emo51.gif לסיכומו של יום

ללכת אליה, לא הלכתי, כי אני אף פעם לא בא ללא אישור, את הזר פרחים עם המכתב, היא אהבה, ובשיחה הטלפונית שהייתה, הרגשתי לא מעט אופטימיות ושיתוף פעולה מהצד השני. אין לי מוסג אם נפגש מחר, אבל מה שבטוח, אני מתחיל לראות את האור שבקצה המנהרה. אז באמת תודה רבה למי שיעץ, וגם לך "נסיך מושלם", לפעמים צריך סטירה מצלצלת בכדי להתאפס ולהבין מה יש.
ניר

למעלה