צריך עזרה... מתוסכל :|

אולי אתה דב בהכחשה לכן חושק באיטריות ?

ItsikH

Member
שים לב לטעם שלך עצמך קודם כל אין כללים, בניגוד למה שאומרים כאן, יש הרבה העדפות שונות ומשונות, נכון שיש "מיינסטרים", אבל הוא ממש לא גורף.

אבל השאלה היא - מיהם האנשים שאתה נמשך אליהם? אלו שדוחים אותך? מה מושך אותך בהם?

יש אהבה גם לאנשים גדולים

נועם יקר,
אני קורא את מה שכתבת ואני כל כך מבין לליבך.
אתה מרגיש שבגלל המראה שלך ובגלל המשקל אנשים אינם נמשכים אליך ואינם רוצים אותך.
אני חייב לומר שמצד אחד יש מן גישה כזו בקרב הקהילה של העדפה או הערצה של גופות חטובים ושריריים, אך מצד שני – רובנו איננו העתקים של אלילים יווניים ולמרות זאת לרבים יש אהבות ובני זוג, כיון שהמשפט "לכל סיר יש מכסה" נכון גם בקהילה שלנו.
אני אישית מכיר כמה וכמה גברים "גדולים" שחיים בזוגיות מאושרת, וחלקם עם בחורים חטובים ושריריים – שמעדיפים את הגברים שלהם גדולים ושופעים. אני מניח ששמעת על המושג bears. יש קהילה שלמה של אנשים "גדולים" במידות שונות שחיים חיים מלאים ומאושרים, בזוגיות ואהבה. יש קבוצות בפייסבוק של bears, יש מסיבות של bears – בקיצור, יש דרכים רבות להכיר אנשים שאוהבים bears כך שממש לא נגזר עליך לחיות חיים נטולי אהבה אמיתית עד שתהיה רזה
מעבר לזה, שאתה מספר שאתה נמצא בתהליך של ירידה במשקל, הולך לחדר כושר וכו'. אז אתה מטפל בזה בדרך נוספת, וכל הכבוד לך על כך. המשך בכך והתמד בזה. אין ספק שזה ישפר קודם כל ובעיקר את הכושר הגופני שלך ואת בריאותך – וסביר להניח שזה גם יחזק את ביטחונך העצמי.
הכי חשוב בעיני זה שתאהב את עצמך. כשאתה תאהב את עצמך ותאמין בעצמך – כך יאהבו אותך גם אחרים.
בכל מקרה, במידה ותרגיש צורך לדבר ולחלוק עם מישהו את התחושות שלך אני מזמין אותך לפנות אלינו, ל"יש עם מי לדבר" קו הקשב והתמיכה של הקהילה. תמיד נשמח לשמוע, להקשיב ולפעמים לתת עצה קטנה פה ושם.
שולח לך חיבוק גדול
טל – מתנדב ב"יש עם מי לדבר"
03-6205591

makel1

New member
היי נועם

קודם כל אני שמח שאתה מרגיש לנכון לפתוח את הנושא הזה בפורום. מעבר לזה שזו ״צרת רבים״ (פשר המרכאות יובהר בהמשך), אני מאמין שעצם החשיפה יתן לך עוד נדבך בבניית הביטחון שלך.
אני לא רוצה להכליל ולכן לא אציין את ההעדפה ה״ויזואלית״ של רוב בני הקהילה. בהקשר לעניין אחר אכליל גם אכליל. הצורה בה בנאדם מצטייר בפני עצמו תשפיע באופן ישיר ומובהק על הצורה בה הסביבה תתפוס אותו. אני מכיר אנשים מלאים שמלאים בלא פחות ביטחון ואני מכיר אנשים רזים שהם כל כך חסרי ביטחון שהם מאבדים מכל המשיכה שלהם. אני מוכרח לציין שדבריי נכונים יותר בהכרויות פנים מול פנים ושבאתרי הכרויות קשה להפגין, לפחות בהתחלה, את הקסם האישי, הכריזמה והבטחון, ושם הסטארטר הראשוני הוא אכן התמונה, אבל גם מה״מלכוד״ הזה אפשר לצאת.
בשורה התחתונה, אתה נשמע לי בנאדם מאוד מעניין וחכם שבהחלט יכול להפגין את הבפנים שלו ולהפוך אותו לפלטפורמה להכרויות, אבל אתה צריך לעבוד על עצמך בהקשר של לראות את מבנה הגוף שלך כמכשול. תאסוף את כל היתרונות שטמונים בך ותהפוך את זה לעיקר. לכשתשלים את המשימה הזו ותאהב את מה שאתה רואה במראה - אנשים ימשכו אליך כמו זבובים, גם אם לא תראה כאילו עכשיו גזרו אותך מקטלוג.

שיהיה לך בהצלחה ותמשיך לשתף אותנו :)

תודה רבה אנשים :)

אין לכם מושג כמה עזרתם לי, מחמם את הלב לקרוא את התגובות שלכם..
אני יכול להעיד על עצמי שאני בחור עם ביטחון עצמי סבבה מול החברים הקרובים ואנשים חדשים שאני מכיר, שזה מגיע לקהילה משהו בי מתחיל להתערער... אני בהחלט עובד על זה יום יום, ומעבר לזה, מי שרשם כאן שאת הדיאטה אני עושה כדי למצוא זוגיות וכ'ו.. את הדיאטה והכושר אני עושה בשבילי, בשביל הבריאות שלי וההרגשה שלי, ממש לא בשביל אנשים אחרים.. אחרת כל זה לא היה שווה בתאכלס..

תודה ענקית, ומעכשיו אני אתחיל לקרוא ולהגיב באופן קבוע פה, יש פה אחלה אנשים שנראה לי שאני אפספס בענק אם אני לא אכיר אותם :)

תודה

כמה דברים

כולנו כולנו כולנו פוסלים אנשים! אם זה על משקל, פנים, דת וגם מוצא. לא נעים להגיד, אבל זה ככה. לכל אחד יש את אמות המידה שלו בקשר לאחר והחיצוניות היא הדבר הראשון שאנו נדרשים להתייחס לו כשאנחנו רואים בן אדם. אנו לא יכולים שלא להימנע מהשיפוט הראשוני הזה.
כמו שכואב לך שפוסלים אותך על משקל כך כואב לסבים כפי שכתבת, שפסלת אותם על גיל, לבן ה-40 שמקבל סירוב מבן ה-18 או לבחור עם הפנים המכוערות שהאיש היפה לא ירצה להיות איתו. בתכלס? זכותם. לגיטימי. זה מתקשר לאמות המידה שכתבתי קודם. זה שיש חמורים שמתנשאים ועפים על היופי החיצוני שלהם - זה כבר סיפור אחר.
זה לא שלא תחווה אהבה אמיתית עד שתהיה רזה - אהבה אמיתית לא תלויה ברזון ובגוף חטוב. יש כ"כ הרבה גורמים שמצטרפים יחד להצלחה של קשר ואחוז השומן הנמוך ו/או הקוביות מתנדפים מהר לטובת האישיות של הבנאדם ופרמטרים אחרים כמו כנות, אמון, טוב לב, תקשורת וכבוד הדדי.
השאלה היא מה אתה באמת צריך ורוצה? האם תפסול למשל, בחור עם פנים יפות (לטעמך כמובן) רק בגלל שיש לו עודף מעט משקל כמוך?
או שאתה מאמין שאתה חייב להיות כוסון וחטוב כדי שיהיה לך צ'אנס לזכות באהבה? או לעמוד ב"תנאי הסף" של הקהילה
?
כמובן שיש אנשים בקהילה שהיו שמחים להכיר אותך למרות המשקל העודף ואני מאמין שבטח יהיה שם חטוב אחד או שניים...
האם שווה לחפש ולחפש ולחפש אחר אחד שכזה? או שכדאי להתפשר? וגם לפשרה אגב, יש כמה פנים משלה: פשרה בשביל בנאדם X היא לא פשרה בשביל בנאדם Y - מבין מה אני מנסה להגיד? לכל אחד יש את הסטנדרטים שלו...

למעלה