צריך עזרה ממומחה

צריך עזרה ממומחה

הבוקר שהפעלתי את המחשב בבית הופיעה הודעה שהמחשב לא מוצא תוכנית חיונית להפעלת יישומים, שם התוכנית הוא: SirC32.exe מה לעשות? אנא הושיעוני ותבוא על כולנו הברכה תודה גיורא

ayakov

New member
אולי אני יוכל לעזור אבל...

רק אם תוסיך עוד פרטים : האם המחשב נדלק בכל זאת ? מתי הופיע לכה ההודעה (בוינדוס או לפני זה)? האם התקנתה תוכנות או משחקים כלשהם בזמן האחרון ? ועוד פרטים שיוכלו לעזור לי

בהמשך לתגובתך

המחשב ותוכנת חלונות (98) עולה כרגיל, מיד לאחר כך מופיעה התיבה שמציינת כי התוכנית האמורה לפתוח קבצים חסרה. כל ניסיון להפעיל תוכנות או משחקים פותחת את התיבה. כנראה שמשהו שמפעיל קבצי EXE נפגע. לאחרונה נשלח אלי דואל עם וירוס, התקנתי מיד אנטי וירוס של נורטון שאיתר הרבה וירוסים, לכן ייתכן ונמחק הקובץ שמאתר תוכניות EXE. בכלל, המחשב לאחרונה קצת השתגע, מיד אחרי פתיחת החלונות הוא פותח תיבה המדברת על הגדרות זכוכית מגדלת, כשבחלק העליון של המסך מופיע הגדלה של חלק מהמסך. אודה לך אם תוכל להציע פתרון.

ayakov

New member
תשובה

לפי דעתי יש סיכוי רב שהמחשב שלך עדיין נגוע בוירוס כלשהו או שהוא היה נגוע בוירוס כלשהו ובגלל שהאנטי וירוס מצא את הוירוס אז במקום לתקן את הקובץ הוא פשוט מחק אותו. אני הייתי מציע לך לעשות Print Scrn לכול התופעות שציינתה ולהעלות את זה לפורום כדי שאני יוכל לראות באופן יותר ויזואלי את הבעיה. אם זה לא יעזור אז כדאי לך להתקין את הוינדוס מהתחלה וזה בטוח יפתור את הבעיה , אך בכל מקרה תנסה לפני זה להעלות לפורום את התמונות שביקשתי כי אולי יש פתרון נוסף

מסתבר שזו היתה תולעת

הרצתי בדיקה ברשת לקובץ החסר, ואכן מדובר היה בתולעת שהאנטי וירוס זיהה ומחק. גיליתי שאנשים נוספים בעולם "איבדו" את הקובץ הזה, הוא זה שמאפשר פתיחת קבצי EXE. בכל מקרה באתר של נורטון (סימנטק) מצאתי דף שמאפשר הורדת תוכנה שמסדירה את העניין. תודה לך על תשומת הלב והניסיון לעזור גיורא

למעלה