צריך עזרה חברים....

צריך עזרה חברים....

אישתי לפני שניה הודיעה לי שלא טוב לה והיא רוצה לצאת מהמערכת... אני מרגיש חרא, כאילו נכשלתי במשהו, כאילו אני לא בסדר. אין לי מושג אם זה באמת רק אני אבל בהחלט גם לה יש הרבה בעניין. מה עושים עכשיו? היא לקחה בגדים ונסעה לאמא שלה ואמרה שמחר תבוא לקחת שאר דברים...... אני מתחיל להתחרפן.... מה עושים עכשיו? מי יכול לייעץ לי מה עושים?

Rtitan

New member
היי עמית... מה העניינים? ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif...

זוכר איך למדת לרחף בפעם הראשונה? בעדינות בעדינות עם האצבעות - לייצב את כל הצירים כדי שהעסק לא ייצא משליטה? זה המצב שלך עכשיו - אבל כאן, אתה צריך להטיס שני מסוקים יחד - את זה הפרטי שלך - ואת המשפחתי/זוגי. הבעייה היא ששליטה מלאה יש לך רק על שלך... על המסוק השני, הזוגי - יש לך שליטה מוגבלת, כי אתה חייב שיתוף פעולה של הצד השני - אם אין אותו והיא נחושה בדעתה להתגרש, המסוק ההוא נדון להתרסקות ספקטקולארית ואתה צריך לאחוז טוב טוב בסטיקים של המסוק האישי שלך... כי הוא, הולך לטוס תקופת מה ללא ג'יירו, עם רוטור לא ממש מאוזן ומכות כוח/חוסר כוח לרוטור זנב... ובכלל, המנוע לא מכוון והרדיו עם הפרעות קשות. מה שכן - בסוף הדרך, מחכה לך עולם אחר מזה שאתה רואה סביבך כיום - כמו שלהטיס מסוק לא מכוון ולא ממש מכויל זה אולי קשה ולא מאד תחרותי, אבל בסוף תוכל להשתלט כמעט על כל כלי טיס - ככה עם החיים הפרטיים שלך - לא ממש תהנה בתקופה הקרובה, אבל יום אחד תגלה שאתה אדם אחר לגמרי, והרבה יותר טוב וחזק ממה שהיית עד היום. שיהיה בהצלחה
הבהרה לכל השאר: עמית ואני חולקים תחביב משותף - הטסת טיסני רדיו. עמית מתמחה במסוקים ואני בטיסנים אווירובטיים וסקייל... לטיסנים יש חלק גדול מאד בייצוב החיים שלי אחרי הפרידה מהאקסית שלי...

א פרסקי

New member
../images/Emo201.gif

שיהיה המון הצלחה וכמו ש RT כתב...... שכל המסוקים ינחתו בשלום ולא כמו בתמונה .....

Mika Rali

New member
אופפ כל כך מובן

אממ תן לה אולי כמה ימים לנשום, תן לה להבין מה היא באמת רוצה. קח גם לך כמה ימים לעכל ולהבין, אח"כ נסה לדבר איתה. מה לא טוב לה, מה לא מסתדר לה. נסה לשאול אם היא מוכנה ללכת לייעוץ זוגי במידה וגם לך זה נשמע. אם היא לא מעוניינת, לצערי צריך להתחיל את התהליך המעצבן הזה שכולנו היינו בו. מאחלת הצלחה
אופפפ כאב לקרוא אותך על הבוקר.

תודה לכולם

ניסינו כמה פעמים ייעוץ, זה פשוט לא זה.. אנחנו לא משדרים על אותו גל. אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד, פשוט לא סובלים להיות יחד..... לא יודע להסביר אני בטוח שאתם מבינים אותי בעניין הזה. אני מפורק לגמרי... RT מכיר אותי, אני בחור חזק, אבל אני פשוט שבר כלי עכשיו. תחושה של כישלון - כאילו לא הייתי מספיק טוב....

Mika Rali

New member
כולנו היינו שם

בתחושת הכישלון... זה חולף עם הזמן כשאתה מסתכל מבחוץ על המעשים שלך ועל הנכונות שלך לעשות הכל. עכשיו רק הזמן יעשה את שלו, לצערי אין עוד מילים חכמות או מה לעשות. מאחלת לך ימים של אושר ולב שלם.

Rtitan

New member
עמית - אין לזה קשר ל"להיות מספיק טוב"...

כמו שכתבת - לא שידרתם על אותו גל, אתה על 72 והיא על 53... 2.4... לא משנה מה - שניכם טובים ומוצלחים, רק שמשהו בחיבור ביניכם לא היה הרמוני. לא קרה לך אף פעם שמשהו סתם, בלי שום סיבה מיוחדת, לא היה מתאים?... זה עצוב - אבל גם בזוגיות זה פועל ככה... תן לזמן לעשות את שלו - ואל תכניס לעצמך לראש דברים מסוג "אני לא מספיק טוב"... זה לא קשור.

כישלון זו מילה חזקה נורא.

קשה מדי. אני לא מאמינה שמערכת יחסים שנגמרת היא כישלון, במיוחד אם אתם אוהבים ומבינים שזה פשוט לא מתאים יותר לשני הצדדים- ההפך בעיניי הוא הנכון- אם אתם יודעים שאתם לא מסוגלים לחיות יחד יותר, ואונסים בכ"ז את מערכת היחסים אחד על השנייה רק לשם קידוש מוסד הנישואים, אז נכשלתם בהבנה שלכם אחד את השנייה. לא נכשלת, פשוט האסימון נפל שזה כבר לא יכול להיות יותר.

opi236

New member
../images/Emo10.gif עמית - התחושה מוכרת עד כאב

הזמן מרפה את הכאב (וזו לא קלישאה)

תיד ידעתי שמשהו לא בסדר

רק חשבתי שזאת תקופה שתעבור ו- 3 שנים היא לא עוברת לנו. סך הכל היא באמת מישהי מדהימה. מה שתמיד הטריד אותי זה ה- TITLE של "גרוש" ומה ההשלכות ואיך מסתכלים על זה..... - אני יודע שאלה תהיות דביליות...

תסתכל בחתימה של מיצה ../images/Emo8.gif

אנחנו היינו חברים טובים. בתור זוג ומשפחה - לא תיפקדנו. ולקח לנו הרבה שנים להכנע ולהודות שזה נגמר. אכן הייתה תחושת כשלון - ושנינו לא רגילים להכשל - אז נשארנו ביחד גם כאשר היה ברור שה"ביחד" כבר לא קיים. אין לי מה להוסיף למה שכתבו לך. אם ההחלטה התקבלה ואתם שלמים איתה ומרגישים שמיציתם ואין מה להציל - נותר רק לתת לזמן לעשות את שלו. ברוך הבא - ובהצלחה!

פורת,

הטייטל "גרוש" אומר שהיית נשוי. זהו. אם למישהו יש בעייה איתך כי התגרשת, אז איך אני אומר את זה בעדינות? ההפסד כולו שלו (ואני מזה עדינה עכשיו... נופת צופים
) טוב נו, גם זבש"ו ושילך לחפש
באמת, אני לא מכירה אותך, אבל אם RT בחר בך לחבר, אז כנראה יש בך משהו... אז מי שיסכים להפסיד אותך בתור חבר, בן זוג, קולגה וכו' כי אתה גרוש, כנראה שעדיף שיפסיד מאשר שיסתובב לידך. מסכימה איתך שיש סטיגמות, אבל בינינו? עדיף שתמצא אנשים שהם מעל הסטיגמות ולא מתעקשים לבחוש בהן, מאשר להתבייש במילה "גרוש". מיצה, גרושה גאה.

אפרוח4

New member
אני בת 28 גרושה +1 ורוצה לומר לך ש.....

גרושה היא ממש לא מילה גסה !! גם אני חששתי תחילה ש"הסתכלו" עלי עקום ולא ירצו אותי בגלל הסטטוס ולהפתעתי גיליתי שלהפך דווקא זה די מושך
תחשוב על זה שטוב שהחלטתם לסיים זאת כששניכם צעירים ויכולים להתחיל פרק ב ללא בעיה... שיהיה לך המון בהצלחה
יום קסום!

למעלה