דבר ראשון אני כל כך שמח שמצאתי את הפורום הזה כאן בזמן האחרון התחלתי לשמוע לד זפלין וקשה לי לשמוע משהו אחר אפשר לקבל על עוד המלצות על להקות שמנגנות כזה רוק או בסגנון והכי חשוב מהנשמה! תודה לכל המגיבים
Deep purple האלבום Machine head הוא אחד האלבומים הטובים ששמעתי. הם דיי בסגנון של זפלין, בערך.. שווה לשמוע. אולי גם The doors. אני אישית ממש אהבתי את L.A. Woman.. אחלה אלבום.
כמובן דבר ראשון- The Yardbirds. שמהם כמובן הגיעו לד זפלין. רוק\בלוז במיטבו. משם הכל הגיע. חובה לכל חובב זפלין (לא רק התקופה האחרונה יותר כמובן של הלהקה עם ג'ימי פייג', כל התקופות שלה נהדרות) יש לך את אירוסמית' מתחילת הדרך של שנות ה-70 שמאוד הושפעו מזפלין גם ומסגנון הרוק בלוזי. מוזיקה נהדרת יש שם בכל האלבומים של הלהקה בעשור הזה שמחכים שיגלו אותם. ועוד המלצה חמה בשבילך לא מתחילת הדרך הפעם: אלבום הסטודיו האחרון של הלהקה--Honkin' On Bobo מ-2004. אלבום קאברים של שירי בלוז ישנים בסגנון של אירוסמית'. יצא משהו ענק! מומלץ בחום לכל חובב הז'אנר. רוצו לשמוע או לקנות! (אחרי שתשמעו תרצו לקנות...) The Doors. אומנם לא אותו סגנון בדיוק כמו זפלין אבל כמובן להקה אגדית ששווה לשמוע. בדרך כלל מי שאוהב את זפלין אוהב גם את ה-Doors. Humble Pie. עוד להקה שיש לה בהרבה שירים את הסגנון של זפלין. זה מה שעולה לי כרגע...
בסגנון של פינק פלויד אני ממש ממליצה על קינג קרימזון.. וגם ראש טובים. Rush - 2112 King Crimson - In the court of the crimson king אחד האלבומים היותר מפורסמים שלהם, אם לא הכי. ובצדק ואם התכוונת יותר לסגנון של "מדל" של פ"פ, אז גם פרנק זאפה יכול להתאים.. Hot Rats One size fits all שני אלבומים מצויינים ששווה לשמוע.
אני אישית מאוד אוהב את Jefferson Airplane. ה Yardibrds שצוינו מקודם.. Joe Cocker כמובן את ג'ניס ג'ופלין המיתולוגית.. וזה בתור התחלה. מקווה שתפיק מזה כמו שאני ועוד מליונים בעולםץץץ
זאת להקה שגילית לא מזמן הם הופיעו עם ג'ימי פייג' ב2001 זאת הופעה מדהימה, ממולץ להשיג... הם מנגנים בלוז רוק של שנות ה 70 כזה מזכירים מאוד את זפלין בסגנון... מומלץ בחום...
שקלתי לרכוש אותו הרבה פעמים.את ה-Crows אני מכיר אבל אף פעם לא התחלתי ממש לשמוע אותם. לכריס רובינסון בהחלט יש תנועות וסגנון כמו רוברט פלאנט וחבר שאוהב את ה-Crows מאוד אמר לי שזה אחלה אלבום.