צריך עזרה חבר'ה

kipelov

New member
צריך עזרה חבר'ה

שלום אנשים אני גר באשדוד אני רוצה להתחיל ללמוד קונג פו. אולי מישהו מכיר או יודע האם באשדוד יש איזשהו בית ספר / חוג / מורה לקונג פו? תודה מראש על העזרה
 
רשימת מורים.

אתה מחפש סוג מסוים של קונג פו או מורה ספציפי, או העיקר שיהיה קונג פו ובאיזור אשדוד? ניתן למצוא ברשימת מורים בקישורי הפורום.
 

kipelov

New member
אני מחפש...

שלום, אני לא ממש מתמצא בעניין אני רוצה מורה של קונג-פו חיפשתי ברשימת המורים, ואין שם מורים בקונג-פו מאשדוד מישהו יכול לעזור?
 

orii

New member
אשקלון מספיק קרובה?

אם כן, אם קונג פו מסוג טאי צ'י יכול להתאים אז הנה כמה מילים על המורה שלי חיים בנדר: חיים הוא פרופ' לרפואה סינית ואמן טאי צ'י. מיומנויות אותן למד במשך 17 שנה בטאיוואן, בשבע השנים האחרונות הוא ממשיך לפתח אותן בארץ. חיים מלמד את הטאי צ'י כאומנות ששיש לה שני צדדים בריאותי וכאומנות לחימה. בשנים הראשונות ללימודים הדגש הוא בעיקר על הפן הבריאותי, לומדים לנוע אחרת, עוסקים בתרגילי זוגות, כשהמטרה היא לאזן ולבנות נכון את הגוף-נפש. יכולת להלחימה נבנת על הבסיס הזה. יש לתאם פגישה עם חיים לפני השיעור הראשון. הנייד של חיים: 052912000 אשמח להוסיף פרטים אורי.
 

bizhar

New member
באשדוד נפתחה לא מזמן קבוצה

חדשה של ווינגצ'ון בהדרכת אלכס פיין - תלמיד בכיר של איגור זקשנסקי. פרטים תוכל למצוא בלוח תפוז. בהצלחה.
 
למעלה