צריך עזרה ועצה...

• פותח הנושא clien
  • פורסם בתאריך

clien

New member
צריך עזרה ועצה...

הכרתי בחורה, זה היה די במקרה ולא מתוכנן, אבל כבר מהרגע הראשון שהעיניים שלנו נפגשו היה את הברק... משיכה מאוד חזקה.. נפגשנו כמה פעמים ומרגע לרגע פשוט הכל הולך מצויין ומשתפר, החיבור והכימיה מאוד חזקים ויש משיכה מינית פשוט מדהימה. חוויתי אהבות בחיים אבל כזאת בזמן כל כך קצר לא יצא לי, היא כל הזמן במחשבות שלי אני כל הזמן רוצה לראות אותה ולהיות איתה להרגיש אותה פשוט התאהבתי ברמות מטורפות! הבטן מתהפכת המחשבות רצות..אתה לא יכול לתפקד... ההרגשה הכיפית הזאת... אבל תמיד שבכל מושלם יש תמיד משהו שלא.. אני יותר קטן ממנה היא בת 33 ואני 28 ויש לה בן ( גרושה) אני מאוד מפחד שיום אחד היא תתעורר ותגיד מה אני עושה עם מישהו קטן ממני ( למרות שאני אומר שגיל הוא רק מספר) ולבנות יש את הקטע הזה.. ואז אני פשוט אשבר.. לא יצא לי להכיר את הילד ולא ראיתי אותו.. מה אתם מייעצים לעשות? או איך להתנהל? הבחורה הזאת שינתה לי את החיים והכניסה אור בזמן כל כך קצר... אני לא רוצה להפסיד אותה אודה על העזרה

אם זה ככה

אני חושבת שאין לך מה לפחד.בנתיים הכל טוב ויפה-אז יש לה בן-סבבה. אז תבקש ממנה להכיר אותו-ההפך נראה לי שזה יעיד בפניה על כמה שאתה רציני ואוהב אותה. זה רק הפרש של חמש שנים-ובגילאים האלה זה לא ממש משמעותי כבר-אם אתה מתנהג בבגרות-מן הסתם כן כי אתה בחור בן 28 ולא בחור בן 20-לא נראה לי פה ההבדל כ"כ משמעותי. אל תפחד,תזרום,בהצלחה לך

shpaia

New member
אולי זה היה מקל קצת...

שיש לה ילד והיא אחרי נישואים , אני חושב שהיא מחפשת בגבר משהו אחר דגש יותר על כאבא לילד, אבל שאתה רווק ומכיר מישהו אתה פחות בררן ואולי זורם יותר (למרות שאת רוצה ילדים ובוחנת את הבן זוג האם יכול להיות אבא אבל יש זמן.. להכיר ו"לבדוק" )ועכשיו יש ילד וזאת עובדה והיא לא רוצה לשגע אותו וכל פעם שיוצאת עם מישהו להכיר אותו לילד כי הוא לא מבין מה קורה... וזה גם חוסם כי אני לא בא אליה בינתיים וגם שנפגשים אי אפשר לזרום בכיף והיא לא נשארת לישון כי היא צריכה לחזור... אני לא מעלה את הנושא בגלל שאני לא רוצה להלחיץ אותה ושברגע שתיהיה מוכנה להכיר את הילד ולבלות איתו אז נעשה את זה למרות שאשמח לשמוע הצעות אם בכל זאת כדאי לי להציע אולי סתם ללכת להסתובב בשבת יחד שלושתנו...?

שתף אותה ברגשות שלך

מה אתה חושב שלה אין היסוסים ופחדים ? אין לה מטענים מהגירושין ? הכול בהחלט ובהחלט אפשרי גם לגביי הילד,אולי היא לא רוצה שהילד שלה יתקשר למישהו שבסוף ישתפן ויעזוב אותה? תחשוב על זה שאולי גם לה יש פחדים ובמצב כזה הבן-אדם הכי טוב להתייעץ איתו, זו הבחורה עצמה לא חסרות נשים שיוצאות עם גברים בגילך למרות הפרש גילאים כזה אין לך מה לפחד, אם משהו צריך לקרות הוא יקרה בכל מקרה

בלאגנית

New member
תבוא אליה עם ביטחון והיא לא תרגיש בהבדל בגיל

הכל זה עניין של ביטחון עצמי

תגובה

זה לא הבדל גילאים כה רב. השקע בעקר בלהיות נחמד וטוב אליה בכל הקשור לקשר ביניכם. כשתהיה אהבה, תשמח לקבלך למרות גילך. אינך מוכרח להגיד את גילך, אבל אם היא תשאל, ספר לה.

הבחורה כבר היתה נשואה, ויש לה ניסיון

ואחת כזו, לא אמורה להבהל מגבר שיותר צעיר ממנה. בחורה שיש עליה קצת גיל, קצת ניסיון בחיים יודעת איך לנתב את עצמה. לכן מבחינת הגיל אין ממש מה לדאוג.

למעלה