צריך עזרה ועצה מייד!!!!!!

moledet שלי

New member
צריך עזרה ועצה מייד!!!!!!

אני בן 14.5 והתחלתי לחזק את חלק גופי העליון בעזרת משקולות (בעיקר את הידיים), אני 1.77 ועדיין לא בשיא התפתחותי האם זה מאוד מאוד מסוכן שאמשיך להתאמן? האם יש אפשרות טובה שאמשיך להתפתח? מהי הדרך הטובה ביותר לחזק את הידיים במהירות המקסימלית? אשמח עם תענו לי... תודה!

uri1000

New member
עצה ראשונה

תילמד לבקש. שיפור מיומנות התקשורת הבינאישית תעזור לך לקבל תשובות מהר מכפי שאתה מצפה. שאלתך גובלת בחוצפה מסוימת , הצירוף של מיד ו -!!!!!! לא מוסיף רצון להתייחס לתוכן האמיתי של שאלתך. בהמשך עדיף להסתפק ב- " צריך עזרה " בקשר לתוכן אני מאמין שמולי ישמח לתת תשובה. בהצלחה

טיפ_טיפ

New member
זה סימן שאתה צעיר

להרגע שם בבקשה
אז הוא כתב "מיד" ועוד בצירוף כמה "!!!!!" so what? הוא לא חצוף, אורי מצד שני זה נראה לי קצת מתנשא לענות לשאלה כל כך קצרה ופשוטה בצורה כל כך עויינת lighten up לא חייבים להגיב ב: "תלמד לבקש" ו"שיפור מיומנות התקשורת הבינאישית תעזור לך לקבל תשובות מהר.." אפשר לומר: שאלה מעניינת,אני תוהה מה מולי יאמר עליה
זה סימן שאתה צעיר

moledet שלי

New member
אני כתבתי מיד!!! בגלל ש........

אני יודע שבפורומים (לפחות אלא שאני משתתף) לא מסתכלים על השאלה עם לא מנסחים את הכותרת בצורה דרמטית... אם אצלכם בפורום זה לא כך אני מצטער ולהבא אדע לנסח את עצמי כמו שאתם אוהבים... דרך אגב איפה מולי? אני מחכה לתשובתו

החיפזון מהשטן והחילזון מהשפן

שלום רב, ראשית, כדאי שתלמד כי תוצאות בספורט ובאימון לא משיגים מהר אלא ישנה דרך מובנת ונכונה באמצעותה מתקדמים ומשתפרים. זכור, אין קיצורי דרך באימון! בעקרון אין שום בעיה כי ילדים יעסקו באימוני התנגדות (אימוני כוח) בתנאי כמובן שהאימון מותאם לגיל וליכולת הגופנית. זכור, ילד הוא לא מבוגר קטן ולכן ההתייחסות צריכה להיות בהתאם. תוכל כמובן להתקדם ולהתפתח אם תעבוד נכון תחת הדרכה מקצועית של איש מקצוע בתחום. חוץ מזה, מה זה לאמן רק את פלג הגוף העליון? מה עם התחתון? אימון צריך להיות מאוזן והרמוני ולא רק על מנת לעשות "פוזות" על הבחורות עם שרירי ידיים תפוחים... בברכה, מולי

למעלה