צריך עזרה (המלצות)

יו יו יו

New member
צריך עזרה (המלצות)

קודם כל שלום אני חדש פה וגם די חדש במוזיקה שחורה, אני שומע כבר שנה וחצי כמעט, אבל תפתעו לדעת שאני ממש ממש ממש בקושי שומע באנגלית אלא רק בעיברית בכל זאת אני עושה מסיבות בבית ספר, אתם יודעים מסיבות מתאם בית ספר חגים וכאלה אז אני רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבות תודה מראש!

RunNGun

New member
קח שרשור שהיה כבר על שירים מקפיצים

http://tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?id=205&msgid=6800490 כנס מהכתובת או מהלינק למטה יש שם מלא שירים מקפיצים שבטוח יעזרו לך אבישי

Grandmaster KC

New member
בבקשה

DMX - Party up Craig Mack -Flava in ya ear Dr. dre - Nuthing but a g thang,Keep their heads ringing Wu-Tang Clan - Gravel pit Snoop dogg- What´s my name Fatman scoop - Get Your Hands Up Dj Kool - Let Me Clear My Throat Blackstreet - no diggity Busta rhymes - Breack ya neck Cypress Hill - Insane in the brain Eve - Blow ya mind Ice Cube - We Be Clubbin nelly - אתה יודע כבר... בבקשה מראש

dpg

New member
וואלה יש לי כמה בשבילך!!!!

אתה צריך מקפיצים ולשלב R&B וראפ והיפ הופ ביחד!!!!! הנה כמה 3LW feat. P.Diddy & Loon - I do Fat Joe - What`s Love Method Man & Redman - Rockwilder Ashanti - Foolish Coo Coo Cal - My Projects Crooklyn Clan Feat. Fatman Scoop & Faith Evans - Be Faithful R.Kelly Feat. Keith Murry - Home Alone Method Man Feat. Jonell - Round & Round (Remix) Nate Dogg Feat. Snoop Dogg - Ditty Dum Ditty Doo Warren G - Here Comes Another Hit Ying Yang Twins - Whistle While You Twurk ואם אתה רוצה דברים מקפצים או יותר שירים אז תשלח מסר אישי ואני כבר יביא לך אבל אלה שאני הייתי רוצה לשמוע במסיבת בית ספר שלי ואני מקווה שגם כולם פה

Psycho MC

New member
אוי יש לי הרבה....

אבל אכתוב את המעט - רק שירים של מסיבות... אמינם: "The Real Slim Shady" "Superman" "Without Me" דרה: "Still D.R.E" "The Next Episode" ג´יי-זי: "Girls" "Hola´ Hovito" "Jigga That Nigga" "Izzo H.O.V.A" די-12: "Purple Pills" רדמן: "Off The Wall" נלי: "#1" "Hot In Herre" סאבלימינל & הצל: "בית הספר הישן" "זזים עם הבאס (Bounce)" "הפינאלי" "בילאדי" "אני יכול" "תני לי" אקזיביט: "Don´t Approach Me" זהו אין לי כוח ליותר!

ראםJarasMan

New member
נוו אתה אומר לו להוריד

את השירים של רדמן ואקזיביט בגלל שהם בשיתוף אמינם?? חלאס, לא נמאס? אם כבר שירי מסיבות של אקזיביט אז- Pussy Pop ,X, The Wake Up Show ואם כבר רדמן אז כמעט כל הפסקול של How High עם מאת´הוד מתאימים להיות שירי מסיבות וגם let´s get dirty

יו יו יו

New member
..........

תודה על השירים אבל אתם יכולים לכתוב אותם באנגלית מסודר בבקשה כאילו שם הזמר - שם השיר תודה מראש

ראםJarasMan

New member
How High Soundtrack

Method Man and Redman : Intro Part II Round And Round Remix Cisco Kid America´s Most Let´s Do It We Don´t No How 2 Act Who Wanna Rap N 2 Gether Now Party Up (Up In Here) What´s Your Fantasy Da Rockwilder Bring Da Pain All I Need (Razor Sharp Remix) Big Dogs How High Remix זה הדיסק לפי סדר השירים, תהנה.

RunNGun

New member
לדעתי Off The Wall

דווקא באמת שיר טוב למסיבות... כנ"ל Don´t Approach Me אבישי

ראםJarasMan

New member
לדעתי Off The Wall

על ביפיאם מהיר מידי ו- Don´t Approach Me לדעתי לא שיר טוב למסיבות, הוא לא מקפיץ לעומת Pussy Pop נגיד

Psycho MC

New member
די כבר להציק לי!!!

אני רושם מה שבא לי!!! אם זה בשיתוף של אמינם או שלא!

למעלה