צריך עזרה דחופה

ofer_c33

New member
צריך עזרה דחופה

אני רוצה לבצע שאילתה על מנוע חיפוש ולקחת את התוצאות אלי לתוך קובץ אני שולח בשיטת get את הפרמטרים המתאימים אבל הבעיה איך אני לוקח את התוצאות אלי , איך אני מדפיס אותם על המסך או מכניס למשתנה או משהו בסגנון תודה מראש עופר

זהר פלד

New member
אתה יכול אולי... ../images/Emo19.gif

לעשות את זה באיזה שהוא hidden frame, ומשם אח"כ בעזרת javaScript להוציא את הנתונים הרלוונטיים אל frame אחר.

ofer_c33

New member
לא הבנתי אותך

איך אנייכול לקחת את הטקסט שרשום על המסך????

אתה מתכוון אולי על שיטה של

ריגול על אתר חיפוש אחר? זאת אומרת, להריץ חיפוש מסויים בוואללה ולהעתיק את דף התוצאות משם לתוך קובץ על השרת שלך?!

ofer_c33

New member
כן כן אבל

אני אחרי כך רוצה לעבוד על הנתונים שיוצאים משם יש לך מושג?????

בטח שיש לי מושג...

יש רכיב שעושה את זה, שכחתי את שמו... אבל אין שיטות מקובלות לעשות את זה.

ofer_c33

New member
הרכיב הוא

asptear הורדתי אותו אבל שאני משתמש בו הוא לא עובד הוא נותן לי טעות: The operation timed out מה זה אומר הטעות הזאת?

זה אומר שהוא מנסה...

לגשת לאתר ולא מצליח. מה שדי סביר להניח, בהנחה שהאתר יושב מאחורי Firewall שיחסום לך גישה שלא ב-Port 80. שזאת גישת HTTP פשוטה. אתה יודע באיזה Port הרכיב מנסה לתקשר עם האתר?

זהר פלד

New member
זה אנגלית די ברורה...

זה אומר שהאובייקט לא הצליח להביא את המידע בזמן שהקצבת לו... תן לו יותר זמן.

ofer_c33

New member
בבקשה

Set objTear = CreateObject("SOFTWING.ASPtear") Response.ContentType = "text/html" On Error Resume Next strRetval = objTear.Retrieve("http://my.walla.co.il/search/ts.cgi", Request_GET, "tsscript=srch", "type=3", "q=computer") If Err.Number <> 0 Then Response.Write "<b>" If Err.Number >= 400 Then Response.Write "Server returned error: " & Err.Number Response.Write Err.Description Else Response.Write "Component/WinInet error: " & Err.Description End If Response.Write "</b>" Response.End End If Response.Write "here" Response.Write strRetval

זהר פלד

New member
זה לא מה שביקשתי...

אני דיברתי על החתימה של המתודה. בעיברית יותר פשוטה, זה בעצם שם המתודה עם רשימת המשתנים שלה. במקרה שלך, זה היה צריך להיות משהו כמו Retrieve(URL, METHOD, ??, ??, ??) כששלושת הארגומנטים שמסומנים ב ?? זה ארגומנטים שלא הצלחתי להבין מתוך הערכים שנתת מה הם אמורים להיות. חוץ מזה, לכל רכיב נורמאלי צריך להיות תיעוד. האם כשהורדת את הרכיב הורדת גם תיעוד שלו?

ofer_c33

New member
טוב אז

אין לי תיעוד ושלושת הארגומנטים הם משתנים ששולחים אותם אם רוצים למשל www.walla.co.il?x=ds&b=ff&c=home

זהר פלד

New member
זה באמת מוזר שלא מגדירים לו timeout

אני לא יודע איך לעזור לך עם זה... אולי תנסה לשאול באתר שממנו הורדת את הרכיב?

למעלה