צריך עזרה דחופה!

TOMPARIS

New member
צריך עזרה דחופה!

יש לי למחר להגיש פרוייקט לפרולוג בנושא מס"ב. האם מישהו יכול להציע לי תמונה טובה מאד של מסע בין כוכבים לשער?

TOMPARIS

New member
בקשר לכתוביות לדי וי די של נמסיס

שמתי לב שכבר יש כתוביות באנגלית. אז אם למשיהו יש את הזמן הוא יכול לתרגם בקלות את הכתוביות הללו בעזרת הכתוביות המתקנות שלי וכל תוסף אחר שהוא ירצה. לי פשוט יש לחץ אטומי של מבחני בגרות (8 מבחני בגרות).

Lu Tze

New member
הצעה ברורה,

אבל ניסית כאן? אני הייתי משתמש באחד מהתמונות עם ה- <A> (נו, הסמל)

dankner

New member
../images/Emo91.gif ממליץ למנהלים להעלות

תרגום זה (אני מניח שהוא שונה ממה שטופ פאריס הכין ומותאם לגרסה הספציפית). אגב, כאשר אני בגלריית התרגומים - התמונות לא עולות... חג שמח

TOMPARIS

New member
אני יודע שזה שונה ואני לא יכלתי ...

לעשות בגלל מבחנים שלי לכן הצעתי שמשיהו אחר יעשה. בדיוידי ריף גם קצב הפריימים שונה וגם הוא חתוך אחרת מגירסת esoteric שהוא איכות ויסידי

G.O.D

New member
יש להביא דברים על דיוקם...

מן הסתם לא תיראה את התמונות משום שאין אלו תמונות אלא קבצי טקסט של התרגום. מישום שבמערכת הפורומים ישנן אך ורק גלריות של תמונות הכנסתי לשם את הקבצים והם כאילו "יעני" תמונות. יש קומפרנדה? לגבי איכות התרגום, הקצב שלו וכו' את הדברים האלו ניתן לשנות בעזרת כל מיני תוכנות ואין צורך להוריד תרגום חדש ולא כל שכן לתרגם. אני אבדוק לכם לגבי התוכנה. יום טוב, G.O.D

Lu Tze

New member
G.O.D,

אולי במקום להעלות את התירגומים לגלריות, לעשות קטגורייה של לינקים שתוביל לכתוביות? וככה אפשר גם יהיה להוסיף הסבר קצר על איך להשתמש בכתוביות.

G.O.D

New member
לא הבנתי.

תוכל להסביר לאן הלינקים אמורים להוביל? ואיפה אני אמור לאחסן את הכתוביות?

Lu Tze

New member
או שתמצא את הכתוביות

באינטרנט ותעשה לינק אל כל סט כתוביות (בקטגוריית לינקים) או שתעלה את הכתוביות לפורום בהודעה עם קובץ טקסט מצורף ותעלה את הלינקים להודעות בתור קטגוריה. זה נראה לי יותר מסודר ויותר פשוט מאשר להעלות את הקבצים כ"תמונות".

dankner

New member
יש קומפרנדה, אבל אני חושב ש..

לא יזיק לשים תרגומים שכבר הואמו לגרסאות ספציפיות - למה לתת לחברה ל"עבוד קשה" אם אפשר להוריד משהו מוכן - פה אצלנו ?!

Esmena

New member
ואני חשבתי,

שזה בגלל שהן חרא תמונות .

למעלה