צריך עזרה דחופה

צריך עזרה דחופה

אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP מנסה בפעם הראשונה להמיר סרט שהורדתי לפורמט בו אוכל לצפות ב DVD כשאני מנסה לטעון את הסרט לתוכנה TMPEGENC התוכנה מקבלת את הסרט רק כקובץ AUDIO ולא כקובץ וידאו. מה הבעייה ?

webmasterN

New member
מה זאת אומרת בדיוק

שהיא מקבלת כקובץ AUDIO ? אתה מסוגל לנגן את ה-AVI במדיה פלייר נכון? ככה שיש לך את המקודד הדרוש....

tomer888

New member
אבל הוא שומע רק את הסאונד אין לו

מקודד אז תוריד את DIVX 5.0.2

tomer888

New member
תנסה בתוכנה RADLIGHT נראה לי שזה

יעזור תנסה שם, אם זו עובד אז כנראה יש בעיה MP7 שלך

webmasterN

New member
תומר חכה שהוא יענה

מאיפה אתה יודע שהוא רק שומע סאונד? חשוב לדעת אם הוא יכול לפתוח את הסרט ב-AVI במדייה פלייר ושהוא יכול לראות ולשמוע, הוא אמר שהוא רק טען ל-TMPG וזה תפס לו רק קול - לא ברור מה קורה אצלו.

הסיפור הוא כזה

אחרי שאני מפריד את הקבצים לוידאו ואאודיו אני אמור לשלב אותם יחד עם התרגום, נכון ? את זה אני עושה עם התוכנה שהמלצתם פה בפורום הוא טוען את קובץ הווידאו, טוען את קובץ האודיו ואת התרגום, ואמור לצרוב שילוב של שלושתם לקובץ AVI ואת זה הוא לא עושה, לא ברור לי למה. מודה על העזרה

webmasterN

New member
אני מנסה לעזור לך לאתר את הבעייה

שאלתי כבר פעמיים, האם אתה יכול לנגן את הקובץ AVI המקורי ולשמוע קול ווידאו?

webmasterN

New member
רגע רגע

ניסית לצרוב וידאו וקול וכתובית ב-AviSubtitler ???? מי אמר לך לעשות זאת? תחזור ותקרא את המדריך שלי .

חבר יקר - אל תתרגז

מה שבשבילך נראה פשוט לאללה, אני עושה עכשיו בפעם הראשונה. אז סבלנות אחי, לא לכולם זה כל כך פשוט וברור. עברתי על המדריך שלב אחרי שלב. בשלב שבו הייתי אמור לאחד את קובץ הוידאו עם התרגום באמצעות התוכנה AVISUBTITLER הוא בכלל לא ביקש מקודד (למרות שיש לי DIVX 5, וגם את NIMO). פה נתקעתי. אז אשמח אם תסביר לי שוב. תודה רבה

גיליתי חלק מהבעייה-האם מוכר

במקום לבקש מקודד, הוא פותח איזה מן חלון קטן באורך ובעובי של גפרור שאינו מאפשר להרחיבו או להבין מהו. ואז הוא פשוט נתקע. יש למישהו רעיון ?

למעלה