צריך עזרה דחופה....

examiz

New member
צריך עזרה דחופה....

אני כבר 4 חודשים רוכב על DR 350 רק שטח ומצאתי מישהו שיקנה אותו שבוע הבא.... עכשיו אני חושב על האופנוע הבא שלי ואני זקוק לעזרה שלכם 1) KTM 450 2) KTM 2 פעימות 3) אופנוע לא חוקי הבחירה הטבעית שלי היא כמובן ה KTM 450 הבעיה זה המחיר המוגזם 68000 שאני צריך לשלם בשביל אופנוע שיסע אצלי רק בסופ"שים וגם יש ברשותי עגלה ולכן גם כביש הוא לא ממש יראה... מצד שני יש את האפשרות של אופנוע לא חוקי שמוברח לארץ בדרכים לא דרכים השאלה שלי דבר ראשון היא איך אני מוצא מישהו שמתעסק עם סוג כזה של אופנועים ? ואיך בדיוק נקבע המחיר במצב כזה ? וגם מעניין אותי איזה דגמים של אופנועים כדי להביא לארץ מחו"ל ? אני נוסע רק אינדורו והרבה ואני חושב שגם חזק אני חייב לארגן אופנוע חדש מהר מאוד בגלל ש DR עומד לעזוב אותי.... מה אתם אומרים ???? עמי

hananlv

New member
תקנה משומש במצב טוב...

תחפש KTM דו פעימתי במצב טוב (ותאמין לי שיש כאלה אני אפילו מכיר כמה..)ולאור מצב השוק אפשר גם לרכוש אותם במחיר מאד אטרקטיבי ככה גם יהיה לך אופנוע חוקי למהדרין וגם במחיר סביר (ותאמין לי שזה יצא לך יותר בזול מאופנוע לא חוקי)

תומר ג

New member
משומש חוקי

1. המחיר של הק.ט.מ החדש הוא לא מוגזם, הוא הרבה יותר ממוגזם. 2. לפי דעתי אין כמו הארבע פעימות, אמין ידידותי ולא צורך את את כל הבלאגן שבתדלוק. 3.אני כרגע יושב בבית עם יד מגובסת לחודש וחצי, לא רק שאני לא משלם כלום על הטיפולים, אני גם יקבל פיצויים על כל יום שהייתי בבית ( כמובן ששום סכום לא שווה את זה אבל עם כבר ! ) וזה יכול להיות יותר גרוע. תוסיף לכך את סיכויי ההחרמה על ידי המשטרה, או במקרה של גנבה אתה יכול רק לנופף לו לשלום. מסקנה: תקנה ארבע פעימות יד שניה ק.ט.מ או ימאה ( אני הייתי מעדיף ק.ט.מ ), החודש גם ירדו מחירי המשומשים אז שווה לבדוק.

התשובה שלי ידועה מראש

דו פעימתי משומש 250 אי אקס סי או כזה ואם נועז יותר אז לך על אחיו הגדול ה300 מהטיעונים הבאים: רק רוכב שטח לכן אין חסרונות במנוע עצבני אלא רק יתרונות תדלוק זה שטויות לא כמו שטוענים כאן אנשים לא טיעון נגד בכלל מספר כמויות מסחריות של פאן כוח עצבנות ותחושה ששום ארבע פעימתי לא מספק ולא יספק לעולם ושלא ימכרו לך סיפורים ארבע לא נותן תחושה דומה. תחזוקתית פשוט יותר לעבודה עצמאית - וגם אין כל כך חלשש ממצבו של המנוע מכיוון שגם אם הולך מנוע מרים אותו לבד ובעצמך על הרגליים ציק צאק וכיף כח וכיף... עצבנות זה שם המשחק כאן. מאד שונה מה דיאר שלך אתה צריך לנסות מזמין אותך לרכיבת נסיון.

חובה זה חובה

ראשית לגבי מספר הפעימות. לדעתי מדובר בטעם (וביחוד בריח) אישי. אני אישית אוהב יותר את הבלימת מנוע של הארבע פעימתיים, אך יש כאלה (לרוב, לוחמי האנדורו) שאוהבים את הדו פעימתיים יותר. אם יש לך את הכסף, לך על חדש. אם לא, חפש במשומשים - חובה בדיקה. על אופנוע לא חוקי, אני לא ממליץ אף פעם. ביטוח חובה, כשמו כן הוא - חובה. אני לא מתכוון לחובת ההצגה לשלטונות החוק. גם אם תרכוב רק בשטח, כדאי לך להיות מבוטח. דע לך, שביטוח חובה הוא הביטוח היחיד, למיטב ידיעתי, שתקרת הגג שלו המירבית אינה מוגבלת. האמן לי, ראיתי תביעות במליונים ולא כדאי להיכנס לזה.

Asaf-a

New member
הסיכוי שמיצאת DR350 ב4 חוד´ קלוש!

הסיכוי שאתה או כל קשקשן אחר אשר DR350 הנו הכלי הראשון שלו (יופי של כלי ראשון, אגב) מיצה את הכלי בארבע חודשים אפסי עד קלוש. חכה קצת, שחוק לפחות שני סטים של צמיגים ואז עבור הלאה. אם היית בכביש היית עובר מGS ל R750 תוך ארבעה חודשים כמו ערס מצוי? לעניננו - קנה CR500 ולא שום דבר אחר.

למעלה